NÄR DU INTE FÅR LUFT..

Idag har jag faktiskt haft en bra dag, började dagen med en bekant som fick sina naglar fina inför ett kalas. Jag har gett mig på mina egna också, men har dock bara fixat ena handen. Den andra testar jag imorgon då det är VAB för mig som gäller. Två av tre hade feber, nu har tre av tre feber. Och en rälig hosta på det också. Jag hatar det så.

Åkte efter det och hämtade Haleys läxor på hennes skola, och sen åkte jag till Lund och mötte upp mamma på NOVA. Hon skulle köpa en surfplatta men ville ha med mig(hennes svenska är inte speciellt klar..).
Sagt och gjort, stack sedan till Max för att käka lite innan vi skulle dra åt vars ett håll. Där får jag syn på en gammal kompis, en som jag stått väldigt nära och en jag hade varmt om hjärtat. Men pga många anledningar och även misstag från mig blev kontakten helt över.
Och jag har inte sett denna människa såhär på typ tre år. Det kändes faktiskt väldigt konstigt. Jag hamna i chock. Satt bara och stirrade ut genom fönstret medan mamma och barnen pratade och skrattade på.
Jag sa ju inget, utan det kände som att jag inte fick luft. Men någonstans påväg hem glädjes jag av att veta att personen faktiskt såg ut att må bra och såg ut att ha det bra. Oavsett hur mycket man avskyr eller avskytt varandra, oavsett vad som hänt i det förflutna tycker jag att det är viktigt att med åren växa och kunna glädjas åt den man en gång kanske skrikit på eller sagt dumma saker till.
Och med det menar jag såklart inte att det är OK att kränka eller nervärdera någon annan, det är bara patetiskt om jag får säga mitt nu. Men jag tror att vi alla gjort det någon gång. Och man kan inte mer än att lära sig utav det eller bara fortsätta göra det.
Hur som helst, hem kom jag och satte mig faktiskt och pluggade klart mina uppgifter som vi hade fått till idag. I med att vi har hemstudier. Samt gjort en uppgift till i hemtenta uppgiften. Den är lagom dryg.
Men imorgon kommer Joakim och pluggar med mig efter att han slutat skolan. Så jag kan få skriva av lite anteckningar med. Hatar att missa skolan, det känns som att man missar allt då. Även om det så är en lektion på 2 timmar.


Nu ska jag avrunda detta långa inlägg och göra mig redo för sängen. I helgen står det bara kalas på schemat. Kommer njuta på söndag asså. Vår enda lediga kalas dag.

Gillar

Kommentarer