mys-fredag

Nu har vi käkat. Hemskt vad jag skulle äta idag då. Började med förrätt tillsammans med hampus och haley. Det var gulaschsoppa. Som jag har saknat det. Det var så otroligt länge sedan jag åt det sist. Så jag var bara tvungen att köpa en färdig burk
inne på
ICA. Brukar inte göra det annars, men det tar ju så lång tid att göra. Och sen speciellt när man bara är sugen så orkar man ju 
inte stå där i timmar och laga lite soppa. Sen så  vi kyckling som mamma hade skickat med mig hit. Thailändska grillspett. Så sjukt gott, men sen fick hampus för sig att vi skulle vira in det i bacon. Inte så jätte gott om jag får lov att säga mitt! 

?Sen en mega sallad till det. Super duper gott alltihopa. Haley tyckte väldigt mycket om det iallfall. Hon åt så hon höllt på att somna. Så nu sover hon. Hon blev väl över mätt av maten.. Men det är ju skönt att hon blev mätt:) annars är det ju inte någon mening med att äta.. 
Hur som helst så sa jag att vi skulle till affären innan, och det var vi. men det blev inget godis. utan frukter istället. så en nyttig kväll blir det allt. men det duger för mig. hampus köpte dock chips med sig. 
nu sitter han och spelar spel och haley vaknade precis. så hon ligger på mina ben just nu:) så ska mysa med henne lite!

Puss & Kram M.

 

Gillar

Kommentarer