MINA FINA

Mina tjejer är hemma igen, och jag är glad. Näst intill överlycklig. Att veta att jag har dem vid min sida nu. 
Jag har förklarat för tjejerna vad som hänt, och jag vet att Haley förstår mer än jag tror. Denna 4 åriga tjejen gav mig råd som jag kommer att ta med mig, "mamma, om ni är arga så prata fint med varandra!" 
Lilla älskling, hur kunde du bara bli så klok? Det kan jag ärligt säga att det inte är från mig. Men jag kommer att ta med mig detta nu och lyssna på henne. Och hon ville så gärna prata med p, så självklart fick hon det. Och mitt i samtalet sa hon, "jag älskar dig". Jag vet inte hur jag tänkte med allt detta, hur kan en människa vara så dum?! Nu menar jag mig själv. 
Oavsett vad så är jag så gott som hel, klart att det saknas en viktig bit av mig. Så nära men ändå så långt bort. 
Men som jag sagt, jag har gett allt jag har att ge. Och jag tänker nu lägga fokus på barnen och min skola. 
För att få vår vardag så normal så möjligt. Jag ska hädanefter lära mig att dansa med stormen. Lära mig att inte ta saker och ting föregivet. för en dag kanske du förlorar det och då inser du vad det egentligen betydde för dig. 

Jag har prov imorgon och har inte ens börjat med det. Jag ska lägga barnen nu, och sedan plugga. Jag känner att jag behöver inte skita i mitt liv för att jag sabbat allt på en helg, utan jag fortsätter. Tänkte också vara hemma från skolan, men nej. jag har satt mig själv i denna sits, och jag vet att jag inte kommer att må ett dugg bättre av att sitta hemma i en lägenhet som påminner mig om precis allt. Utan nej, jag går till skolan och får människorna där att känna glädje. Jag är positiv så är det bara, jag är energi-may och jävligt glad! Och det tänker jag fortsätta med. 
Och jag tackar min finaste bomie för allt han gjort för mig sen i fredags. Han är med mig, han hjälper mig, han stöttar mig, och han lagar mat så jag ska äta. Utan honom, vad vore jag då? 
Glöm aldrig era vänner. och en sak jag lärt mig, ta ingen föregivet. Älska varandra, och visa respekt! Ni kommer längre med det, tro mig. 

 

>

Gillar

Kommentarer