LYCKLIG

Nog för att jag vet att jag är otroligt lycklig lottad som har allt det jag har idag, nog för att jag vet att utan min familj så hade jag aldrig stått här, där jag idag står så kan jag inte låta bli att vara sådär överlycklig ändå. 

Jag har så fina människor i mitt liv. Jag har saker som jag aldrig trodde. Jag har insett hur jag själv är som person och kan inte låta bli att vara nöjd över hur jag utvecklats och lärt mig utav mina misstag. 
Jag kanske kan erkänna och bjuda på lite egoboost och säga att jag är otroligt stolt och glad över mig själv som blivit den människa jag blivit. Att jag blivit en så pass stark och rak person. 
Att jag i många fall kan stå upp för mig själv och mina handlingar istället för att backa när det kommer till kritan. 
Att jag är en stadig person idag kan jag inget annat än att vara lycklig och glad över! 
Jag är snäll när jag är snäll, men ger någon mig skit, ger jag detsamma tillbaka! Rätt ska vara rätt eller hur? 

Jag kan också tacka mina bloggar extra mycket. Det är där ifrån jag ser hur mycket jag förändrats. 
Det är pga att jag bloggat så som jag gjort så jag idag kan blicka tillbaka och läsa och titta på hur jag varit tidigare. Vilket är rätt roligt! 


Vet ni vad? Inte trodde jag för 2 år sedan att jag skulle bli 2 barnsmamma vid 19 års ålder. Inte trodde jag för 5 år sedan att jag skulle bli mamma som 16/17 åring. Inte trodde jag heller att jag skulle finna min kärlek och att vi skulle hålla ihop såhär länge. Och inte trodde jag att det var Hampus som skulle bli far till mina barn! Men se så mycket som händer, just av en anledning! 
Jag älskar mitt liv, jag älskar min familj, jag älskar mig själv som orkat ta mig igenom allt trots svåra perioder. 
Inte nog med allt det jag har i sverige, allt som finns på andra sidan jordklotet är en stor del till denna lycka som jag idag bär på! 
Jag älskar dem oerhört mycket, jag saknar dem varje dag och varje dag drömmer jag om att få åka till dem! 
Att få leva där tillsammans med dem, och se dem åldras, precis på samma sätt som dem säkerligen vill se mig/oss åldras och växa upp. För många av dem är jag fortfarande ett "barn" och enligt mig själv är jag också fortfarande ett barn för dem! 
Haley är en stor anledning till varför jag vill tillbaka, hon och min morbror är en stor anledning till min lycka och till detta inlägget. 

Jag har alltid älskat min morbror, otroligt mycket! Han har liksom varit the one and only för mig. Han har varit min idol, min förebild och min hjälte så länge jag kan minnas. 
Och nu är det Haleys idol, förebild och absoluta favorit. 
Det märkte jag när vi var i Thailand med henne första gången. Och för honom var Haley hans skatt! 
Den kärleken där imellan dem går inte med ord att förklara.
Och jag blev så krossad när vi lämnade thailand, när jag för första gången såg min morbror verkligen gråta. Det kändes som jag slet ifrån honom något extrem värdefullt och jag kan idag ännu inte släppa hur han verkligen mådde och hur hans tårar rann. 
Och att jag inte bara slet ifrån honom något, utan även Haley. Hon var liten och förstod inte, men mammahjärtat svider ändå alltid.
För hon trivdes så med honom under de 5 veckorna vi var där. 
Jag är lycklig idag för jag har sån fina människor i mitt och min familjs liv. 
Men jag kommer bli ännu lyckligare när jag den dagen kan flytta tillbaka till mitt riktiga liv. 

/ en extremt lyckligt lottad människa.

<
ser ni kärleken? förstår ni nu varför jag inte kan förklara den?
det sprutar kärlek och lycka i hela min kropp när jag ser bilden!♥ de två finaste människorna i världen!

 

Gillar

Kommentarer