HELT SLUT.

Är det egentligen så konstigt att man är helt slut? 
Suttit sen typ 16 och gjort naglar, dock hade jag en paus på en timme när vi åt middag, och självklart när jag satt och chattade på Fb och satt och glodde runt bland olika bloggar och höllt på med allt annat än det jag skulle.. hihi!

Nu för typ 15 minuter sedan blev jag klar med alla naglar, varför det tagit en sån jäkla tid? För att jag skulle ta Haley samtidigt när pappa fortfarande var på jobbet, + att jag snackat med Hampus samtidigt som jag gjort nails. 
Och sen för att jag inte riktigt hade bestämt vad jag skulle göra denna gången. Blev ju så galet nöjd med de jag hade sist att jag egentligen ville ha det så igen. Men man måste j variera hörde jag att någon sa? 
Därav den långa tiden. Men det gör inget. 
Jag gjorde olika på alla naglar idag, dock inte alls lika nöjda med dem som jag vart med dem förra jag hade. Glitter och färger är B Ä S T
Klart blev jag nöjd med vissa naglar jag gjort idag, men det är ju inte samma sak som att vara nöjd med exakt alla? 
Dock slarvade jag med hela högra handen, för det var den handen som vart sist och jag palla inte mer. Min rygg hatar mig just nu, lika så bebben! 

Men jaja, imorgon är det kanske sovmorgon om Haley tillåter. Pappa Hampus semester har ännu inte börjat. Han skulle haft sin sista dag idag, men det fanns mer jobb och dem behövde honom så han får jobba hela veckan ut istället.. Lika bra, det är pengar och veckan ska ändå inte bjuda på så mycket sol så varför sitta hemma och ha "semester" när solen inte ens kan skina?! 
Så denna veckan blir en helt vanlig vecka, dock så är det semester för pappa nästa vecka och det ser vi fram imot. Nu ska jag upp och lägga mig mellan mina två hjärtan! 
Godnatt på er fina läsare! 

/helt jäkla slut. laddar upp batteriet inför imorgon! 

 

Gillar

Kommentarer