GLAD

Hejhejhej hurra, idag är en mycket bra dag!:)

?Började med att jag hade ställt klockan på 8, steg upp några minuter innan, gick på toa, röka, sen ringde jag om lägenheten. Då var man tvungen att göra en ansökan. Så det gjorde jag så fort jag la på med henne jag snackade med. Efter ansökan så vakna lillan och då fick hon välling och så la vi och kelade lite innan vi båda två somnade om. Förresten så köpte jag NAN3 igår. Aldrig testat det så igår kom jag och tänka på det när vi var och handlade. Och hon verkar tycka om den. Så vi hoppas på att vi fortsätter med denna då.   Sen hon började med ersättning har vi haft NAN 1,2 och nu 3. Och den har varit bra hela tiden. Dock bytade jag till fullkornsvälling när hon var 6 månader, och då ville hon inte dricka välling. Så då körde vi med lite Oboy och det gick bättre. Men NAN är bäst, iallafall för Haley. 

Tillbaka till det jag snacka om. När jag vaknade och kollade på mobilen ser jag sms om att vi inte fått någon lägenhet. Då en kompis snackat med hon som nu har lägenheten. Men det visade sig vara missförstånd allt ihopa. Hyresvärden hade ring Hampus, och lägenheten är nu vår!:) Snacka om att dagen börjar toppen! 
Jag är överlycklig nu! Och lägenheten blir vår snart, den 15e nästa månad får vi den. Dock är det 3 månaders uppsägningstid på denna. Så vi behöver inte direkt stressa med att städa och sånt. Kommer snart börja packa men det får vänta tills jag kommit på vad jag ska packa ner allt i. Jag lovar att jag återkommer när jag tagit reda på vad jag ska packa ner allt i. LOVAR!
Nu ska jag leka med skit ungen innan hon ska sova middag. 

Puss & Kram M. 

<
en överlycklig mamma. så man ser knappt ögonen. 
och en väldigt fin fin dotter! 

 

Gillar

Kommentarer