DET DOFTAR FREDAG!

Godmiddag fredag♥
Äntligen fredag, veckorna bara rusar förbi! Hej & ivej! TYYP...

Igår jobbade jag som vanligt 12-17.30, döds trött, men det fick jag inte lov. Hem om snabbt, packa och sånt. In bilen som skulle köras till Malmö. Skulle till syster/moster. Länge sedan, så vi var tvungna, oavsett hur trött alla vart.
Skulle lämna datorn också. Dem har köpt vår gamle laptop nu. Vi kommer sakna den, den har varit med genom mycket! Älskade laptop. Kommer ihåg som det vore igår vi fick den, jag var så kär i den. Köpte den precis innan vi fick Haley, och när jag skrev på min blogg(gamla) att vi fått en nykomling i familjen trodde alla genast att jag hade fött. Men icke, det var vår älskade datorn..
Kommer aldrig mer köpa en laptop om inte Appels är bra. Datorerna blir helt paj efter bara ett år, varma, batteriet gå i sönder, och daotrn segar. Dock var vår senaste laptop bra, och det var ju inte konstigt med tanken på vilket pris vi gav för den, och den var ju nyast och bäst i marknaden när vi köpte den. Men laptop är laptop ändå..
Stationär är ändå inte min grej så får hoppas på att appel funkar och är bra för mig. Jag vill kunna ha med mig min dator var jag än är.. Som i sängen, eller på toa eller i bilen. Det är det jag har mest nöje av liksom.

Nog snackat om datorer, gick upp för en timme sedan, inte sovit tills dess dock. Men lite sovmorgon fick jag allt. Haley vaknade 10 idag, skönt! Kanske för att hon la sig 23 igår kväll. Men jag vaknade till vid 8 och sov halv dåligt för att jag är rädd att inte höra Haley när hon vaknar. Och hon som alltid brukar vakna kring 8-9, men icke idag. Men när jag väl hade bestämt mig för att somna om hör jag henne, ja, då vart hon vaken. Hämtade henne, gick in i vårt sovrum, hon fick välling, vi låg och kelade lite. Sen lekte hon lite med Teddy. Sen steg vi upp.. Hemskt mycket "sen" det blev nu då.
Och nu är katterna ute och springer rejält, Teddy lika så, och Haley hänger på. Hon är en riktigt djur älskare! Och glad är jag för det. Men ibland vill hon bara slå till dom hela tiden, så man måste hålla ett öga på henne i mellan åt. Det är ju så det ska vara att vara småbarns förälder. Inte sant?
Teddy och Haley där imot kommer super bra överens. Aldrig konflikter mellan dem. Teddy tycker det är jobbigt att hon hänger och håller på med honom ibland, men är aldrig arg. Utan låter henne hålla på. Snälla hund♥
 

Jag hade också tänkt gå ut en runda med snutan, det är ju trots allt fint väder idag. Gå lite i affärer och bara slappa. Njuta och äta glass ute.. Låter sjukt bra faktiskt.
Älskar att bo inne i stan, älskar att bo i Eslöv. Även fast jag jätte gärna ville bo i Lund. Men eslöv är ändå en stad, men ändå en by. Det har allt jag behöver iallafall. Och det räcker för att göra mig nöjd. Eller ja, att det finns tåg räcker för att göra mig nöjd.
Nu ska jag gå och göra vid mig. Och dag kommer jag bjuda på "dagens outfit". Länge sedan ju!
Ni får ha en toppen dag, för det tänker jag och Haley ha! Puss&Kram M.

 

Gillar

Kommentarer