bra dag

Även om jag varit halv kass idag så har det varit en utav det bättre dagarna på länge. 
Idag tog jag tag i mig själv, ringde ett samtal som gjorde mig så fruktansvärt nervös men som jag så ser fram imot nu. Den 16/10 är dagen då jag väntat på länge. Om inget annat sker under tiden. 
Det hoppas jag dock inte. Jag berättar inte vad det är det handlar om nu, även om jag gärna hade gjort det. Jag sprängs typ inombords för att jag så gärna hade berättat det. Men det är något jag får vänta med, tills jag vet att det är "grönt". Och jag vet att jag bara kan köra rak fram. Jag längtar och jag ser så fram imot det. Jag ska ju inte ljuga om att jag inte är nervös för det är jag, så galet mycket. Så in i bombens. Ja, jag vill bara att tiden ska gå så fort, så jävla fort så att det blir onsdag den 16 oktober. 

Jag har sett fram imot det, och velat det så mycket. Så länge att jag hade kunnat göra det imorgon. Eller kanske inte. Men ja, jag har sett fram imot de. Och det ska bli så skönt när det är klart. 
Jag hoppas att jag efter detta aldrig mer kommer att vara osäker på mig själv, ha komplex eller bara vara sådär negativ mot mig själv. Jag vet icke hur det kommer att bli, men jag hoppas att detta stärker min självkänsla lite iallafall. 


Hur som helst, det har blivit sen middag två dagar i rad nu. Men gott är det, och man äter ju när man är hungrig. Och vi är tydligen inte hungrig förens sent på kvällarna. 
Ja, jag lär väl gå upp mina tappade kilo igen, det gör inget. Jag är lycklig för det, eller glad. 
Eller nej, jag vill inte gå upp och tror inte jag gör det heller. Med tanken på att jag äter en gång om dagen så kan jag väl inte gå upp sådär galet mycket. Eller? ;) 
Nej, klockan tickar på, tick, tack, tick, tack. Så snart blir det sängen:)! 
Hoppas att ni haft en lika bra dag som mig, eller ja utan sjukstuga såklart! 

<

Gillar

Kommentarer