Besviken

Det är mycket sällan jag klagar på mitt liv, mina vänner och allt runt omkring mig..
Jag har inte tid med att tänka på vad folk gör mot mig, hur dem behandlar mig eller något.. Och jag har inte behövt tänka på det då jag valt att skita i de personer som kallade sig för mina "vänner"!

Vänner hör av sig, vänner finns där för varandra oavsett om man inte snackar varje dag, varje vecka osv.. Vänner säger inte en sak och gör en annan sak! Vänner förstår varandra och vet vad skämt och allvar är..

Och jag har haft tur med en bit utav den delen men också mycket otur.
Många kallade sig mina vänner men vände mig ryggen börjar blev mamma. & jag bryr mig inte speciellt då jag har något mycket värdefullare än dem. Jag valde detta. Inte mina barn!
Och såklart vill jag hellre bry mig om mina barn än om dem som kallar sig "mina vänner"! Det är sånt jag vill spy på.
Samma sak med "vänner" med dubbelmoral, for real?! Stå för vem du är, vad du tycker och skit i om någon annan skulle tycka illa om dig bara för att du varit "för" ärlig.
Och folk som bestämmer en sak med mig, säger en sak men sen skiter i det..?
Ska man bry sig eller inte?
Nej, jag väljer hellre att skita i sånt folk. Synd att jag har vänner som jag tycker så bra om men som beter sig så.
Jag kan många gånger säga att jag inte är världens bästa vän. Ibland håller inte jag det jag säger. Men jag säger inte till någon att vi ska ses sen skiter i det för att vara med någon annan..
Jamen, vad ska man göra? Lika bra att låta det vara?
Jag lever mitt, sköter mitt!

/jag vill alltid vara den jag är! Vare sig ni vill det eller ej!

  • MITT LIV
  • Nära Eslöv

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Man tappar vänner som inte har barn när man själv har det det är inte kul men dom som inte har barn tror att vi mammor inte kan göra saker eller umgås bara för vi har fått barn men så är det inte men det är synd att dom tror det... Skulle dom nu fråga dig om du vill med ut på krogen en fredag och du verkligen ville det och hade lust så skulle du ju följa med dom ut eller hur? men vissa som inte har barn tänker inte så utan dom tänker aya nu har hon blivit mamma och då har hon ju ändå inte tid med oss fast du har det om du förstår vad jag menar... och så har det alltid varit att vi som får barn verkar inte duga längre och det tycker jag är väldigt tråkigt så jag förstår dig och du gör väldigt rätt i som skiter i dom..
nouw.com/2barnsmammaochfru
maysumaleehawbring
maysumaleehawbring,
Ja, det är himla tråkigt när det blir så.. jag var ledsen i början.. nu är jag bara besviken. Besviken på vänner som kallar sig sina "vänner" som ändå skiter i en och aldrig hör av sig. nog för att jag har bättre saker för mig, och absolut inte bryr mig för att jag vet att jag har det allra viktigaste.. men vänner behöver man, och vänner som man såg som sina bästa... men allting förändras. och vill dem skita i mig pga mina barn för att jag är mamma, så är det upp till dem. deras förlust, inte min! Men det är som du säger tråkigt att folk tar sina egna slutsatser om allting kring mammarollen och barnlivet.. himla trist!
nouw.com/maysumaleehawbring