2 ÅRS DAGEN I ORD.

Det blev inget kalas eller något speciellt idag. Men vi försökte ändå få hennes dag att bli så bra så möjligt. 
Det blev en sovmorgon, följt av brunch till min finaste dotter med allt möjligt. Sen duschen för oss båda tillsammans som sedan ledde till en tripp in till Lund för att gå på JÄTTEKUL och kolla leksaker och presenter. I och med hennes föräldrar kan vara dem sämsta med att vara ute i god tid så fick vi göra det idag. 
Dock är det ett kök som är påväg hit till henne men som inte hunnit komma så sent "ute" är vi väl inte om jag får säga mitt. 

Inne på JÄTTEKUL mötte vi mormor/mamma som stod och packeterade in massa presenter.. Haley blev såklart ivrig direkt. 
Mormor följde med oss in igen för att hon lika bra kunde åka med oss hem sen. Så där gick vi i över en timme och kollade allt möjligt. Och ja, det är hemskt svårt att veta vad en tvååring vill ha. När hon tar och känner på allt men sedan lämnar det ifrån sig. 
Vi var överens om ett block och kritor till henne, de visste vi redan både jag och hampus. Men vi ville ge henne något lite mer och "större". Blev först blandade köks redskaper, men hon var inte så värst intresserad. Hon försvann till en helt annan del av butiken och kommer tillbaka med en dockvagn. Och den ville hon inte släppa ifrån sig, så det fick bli den till present från oss + hennes första rit block och oljekritor. Lilltjejen vart så nöjd så. Och så köpte vi även godis och annat smått till henne. 

Hon fick massor av fina presenter trots att det "bara" var vi. Min syster och David jobbade så dem skulle egentligen inte komma. Men dem kom en stund efter att dem hade slutat för att lämna paket och gratta lilltösen. Och Haley visste direkt vad det var som skulle ske och kollade efter vad dem hade med sig. Hon fick en mickrofon med batteri som hon kan sjunga i, av mormor fick hon en docka som kan prata, av mig och Hampus fick hon vagn, skötväska som hon kan ha till vagnen och ritblock+ kritor, av mammas kompisar så hade dem lagt ihopa till en utkläddes klänning med vingar och stav, vet inte om det ska vara ängel eller vad men den var vacker och på Haley så kunde den inte bli mer perfekt! 
Haley har varit glad hela dagen och mot kvällen började hon bli trött så hon har sovit sen lite mer än en timme tillbaka nu. 
Tårtan fixade vi här på bageriet under oss. Blev en liten tårta då det var meningen att det bara skulle vara vi 3 + mormor, men den räckte även till moster och david. 
Tårtan var iallafall god. Och hemmet och bordet hade vi dekorerat med massor av såna kalasband och ballonger som Haley glatt gick och stampa i sönder! Vilken lättroad skit unge vi har, HIHI. 
Nåja, jag ska bjuda på några bilder sen. Min mobil är död och alla bilder och videor ligger där. 
Så detta blir ett inlägg med bara ord!

/ grattis till vår finaste och älskade dotter. Hoppas du haft en toppen bra dag!♥

 

Gillar

Kommentarer