Yves saint laurent

hade sminket på i ungefär 7 timmar och det ända negativa jag har att säga om den va att man blev väldigt glansig, men annars äslade jag den, inte svårt och hitta rätt färg och lätt och applicera!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

hej goingar!

middagen va jättegod och vi hade jätte kul, det är verkligen behövligt och umgås med syskon och familj, det är viktigare än vad man tror!

jag och min lovie åkte sen till vaggeryd för att hämta upp en kompis sen åkte vi vidare emot jönköping där vi bland annat köpte donkeeeeeen!!!!!! vem uppskattar inte donken på en tisdag? haha,

och nu ligger jag i sängen och hade tänkt kolla lite film och bara mysa, sen ska ja Nana så vi hörs mer imorgon!!

sovgott!

Likes

Comments

hej goingar!

just nu sitter jag i sängen och tnkte uppdatera er om vad som händer hos mig idag, alldeles strax ska jag gå in och ta en dusch sen kommer min bror och hans flickvän och sedan min pojkvän för bi ska äta middag!! hur mysigt???

mamma ska ju självklart också vara med, va vi ska äta vet jag inte riktigt men något gott säkert haha!

känner mig väldigt lugn och glad i kroppen idag vilket jag inte brukar göra men alltid skönt när de händer eller hur? :)

kramis

Likes

Comments

Likes

Comments

hej goingar!
Jag vaknade alldeles nyss..! kom hem från skolan och skulle lägga mig och vila så jag ställde några larm så jag inte skulle sova bort dagen men hur gick det tror ni? :( innan somnade jag alltid efter skolan och kunde då även somna på kvällen sen, men nu om jag somnar efter skolan eller annat så är det omöjligt för mig och ens bli trött..så nu hoppas jag att jag somnar som vanligt ikväll.

nu väntar jag också på min pojkvän o ite kompisar som ska komma upp och dricka kaffe och prata lite haha supermysigt!!


Likes

Comments

hello goingar!

jag är en 17årig tjej som bor i Skillingaryd som ligger lite utanför Jönköping, Musik är nog de bästa jag vet, går inte en dag utan musik..Haha! jag är en väldigt glad och positiv tjej och älskar att prova på nya saker typ som dethär, jag har aldrig bloggat seriöst förut men tänkte prova på de nu och vi får ju hoppas att de går bra!

jag kommer blogga om allt möjligt alltså en rätt allmän blogg, jag har ett ganska stort intresse för smink, kläder och skor haha!

puss!

Likes

Comments