SKÖNHET, TIPS&TRICKS

som ni kanske vet så jobbar jag som skönhetsambassadör för ett företag som är världsledande inom skönhet&hälsa. Jag har en sida på Facebook vid namn LuxBeauty där jag rekommenderar produkter som är forskningsframtagna, och en del av jobbet är att hjälpa andra att lyckas också. Det är super kul! Just nu har jag en grym deal på en mudmask så in och kika om du vill! Kram 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

LIVSSTIL , MODE

Hej finisar! Hoppas eran dag varit strålande 😊

Ursäkta för min dåliga uppdatering, varit så nu pga mått dåligt men är förhoppningsvis tillbaka nu så. Det har inte hänt så mycket sen dess, bara varit i skolan. Idag var jag dock ledig från skolan då jag ännu inte har en praktikplats så vi fick vara hemma vilket behövdes! Varit så trött dem senaste dagarna osv. Så idag har jag bara varit hemma och pluggat. Nu funderar jag på att gå och ta en promenad och lyssna på musik, det är ju så härligt ☺️ vad har ni gjort idag? 💓

Här har ni lite bilder från igår och iförrigår:
Bl.a. outfits

Likes

Comments

LIVSSTIL

Hej allesammans!

Jag skaffade denna blogg i Augusti och har inte kommit igång på riktigt än men nu tänkte jag ge detta en chans och se om jag kommer att fortsätta! Har haft många bloggar förut, tagit bort, skapat ny osv. Nu har jag iallafall en blogg här på nouw, jag får se vad jag tycker om portalen :)

Hur som helst! Hoppas ni haft en bra dag hittils ♡ Jag har haft en riktigt lugn morgon och knappt gjort någonting, jobbat lite och gjort en kladdkaka som inte ens blev god, jag som var så sugen på kladdkaka..
Resten av kvällen blir nog att bara ta det lugnt hemma, sådana dagar behövs ibland. Vad gör ni? Puss!


Likes

Comments

LIVSSTIL

Hej och välkommen till min nya blogg! Tidigare har jag haft massor utav olika bloggar i olika portaler men nu bloggar jag här på nouw och kommer att göra det framöver. Hoppas ni vill följa med mig på detta!

En kort beskrivning om mig:
Jag är en tjej som heter May och är 19 år gammal och går sista året i gymnasiet i inriktning barn&fritid. Jag brinner för att arbeta med barn men är också intresserad av entreprenör i sidan om. Dessutom har jag ett stort intresse för träning och hälsa.
Mina bästa sidor hos mig är att jag är en trevlig, ambitiös och driven tjej!


Likes

Comments