34+5 og offisielt høygravid!


Nå kjenner jeg på at det begynner å nærme seg, både i kropp og i sinn. Kroppen har smått begynt å vagge istede for og ha den fine flyten, murringer i rygg, dårlig søvn og periodevis sinnsyke nedpress og kynnere bare av å tenke på å få noe gjort. Akkurat disse siste ukene er ikke noe jeg har savnet kjenner jeg.

Men nå er vi snart i mål, vi gleder oss til å hilse på lillebror og alt vi har i vente av både sorger og gleder som en familie på 4!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

For en herlig dag - Idag har vi feiret snuppa vår som blir 2 år i morgen. En vellykket feiring sammen med kjente og kjære ❤

Tusen takk til alle som kom å feiret Mirah Noor med oss ❤🦄 Vi er så takknemlige for å ha så fine mennesker i livet vårt!

Både store og små er slitne, snuppa sovnet rett over 18 og lader nå batteriene til sin aller første feiring i barnehagen i morgen, dét blir spennende...

  • 179 Lesere

Likes

Comments

Tidligere i uka var jeg så utrolig heldig at alle disse supersøte menneskene jeg har rundt meg holdt babyshower for meg 💙

Tusen takk til alle som kom og til dere som dessverre ikke kunne komme, men alikevell bidro!
Masse fint til lillebror i magen 💙 Takknemlig for at dere stelte i stand dette for akkurat meg, det er jammen meg ingen selvfølge...

Likes

Comments

Her ble jeg vekket av lillemor som kom med blomster på senga ilamme pappaen 🌹
Han sto opp med henne og de hadde lagd frokost til meg, i tillegg fikk jeg sovet bittelitt frampå. Deilig og velfortjent!

Mannen har hatt fri i dag, så vi har brukt dagen på en haug av småting som måtte gjøres. Kosa oss med Mirah som skal starte skikkelig opp i barnehagen i morgen, nå framover blir nok helgene hellig. Og neste helg står det bursdagsfeiring på planen, det blir stas for liten og stor. Tenk vi har snart en 2 åring i hus. Hvor ble tiden av?

Til alle dere flotte mødre der ute, håper dagen har vært fantastisk ❤

  • 344 Lesere

Likes

Comments

Det føles ut som denne uken har vart i evig tid, på tross av at den har vært fylt til randen med ting. Vi starta brått med omgangssyken natt til mandag, barnehagestart på torsdag, festpremiere på fifty shades i går og idag har vi kost oss sammen med ei venninne og barna hennes på sånn karnevalsopplegg på et kjøpesenter her i byen.
Jeg kjenner jeg er sliten og mer enn gla for at mannen har fri i morgen. På ønskelista til morsdagen hadde jeg noe så enkelt som blomster og kunne få muligheten til å sove fram til 10. Så får vi se da hva morgendagen bringer!

Til uka planlegger jeg og gire ned noen hakk, iallefall i hodet mitt- kroppen er ikke alltid enig. Mirah Noor skal etter planen ha hele dagen i barnehagen fra mandag av, så det blir jo kjempe spennende og se hvordan det går framover. Jeg har både ultralyd og kontroller i starten av uka SÅ håper jeg på å få ladet batteriene litt!

Har jo allerede gått inn i uke 34 av svangerskapet, så her må man jo bare gripe sjangsen tenker jeg. Blir vel et par superhektiske år framover, med enda mindre søvn enn fra før...
Har så vannvittig mye på planen som jeg vil få gjort nå som jeg får barnefri på dagtid, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang!

  • 405 Lesere

Likes

Comments

Stor, spent og stolt frøken ( og ikke minst mammaen). På tross av at denne frøkna bestemte seg for og starte dagen 03.30 !! gikk første dagen i barnehagen over all forventning! Denne dagen som vi har ventet så lenge på kom endelig, og det kjennes så godt når det gikk så bra.

Det gikk så fint at vi valgte og bli en time ekstra i dag så vi fikk med oss lunchen, og i morgen allerede skal vi prøve oss på en dupp dersom hun vil sove da, og at jeg skal dra en tur ut så hun får være litt alene med de andre. En mamma kropp full av følelser sa du, toppet av alle disse hormonene...

Så nå er jeg kjempe spent på mandagen og resten av uka. Denne kroppen trenger litt ro og få slappet litt av så det gledes til vi er skikkelig i gang nå.

Dro vidre etter barnehagen i dag for å sikre meg de supersøte lekekassene hos søstrene grene, som selvfølgelig var utsolgt. Typisk! Men får vel tak inde tilslutt. Nå begynner jeg endelig å se en ende på barnerommet, altså det lille man kommer i mål med når man bare leier.

Håper leggetiden sniker seg innpå fortere enn fortest nå, denne mammaen er sååå trøtt. 1,5 time søvn i natt kjennes godt...

  • 523 Lesere

Likes

Comments

Tenk å være så uheldig!
Det er godt over tre måneder siden vi fikk bekreftet barnehageplass, i tillegg til å ha lett, stått på lister og prøvd og lure henne inn en plass i lange tider før dette uten hell.
Ungen min er aldri syk , sett bort fra litt feber ved vaksiner og snørrete nese, men dagen før vi skal ha første dag i barnehagen - DA kommer omgangsjuka i hus for både mor og datter. Fysj og fy for noe griseri!
Takker høyere makter for at det var like fort over som det kom, men det er jammen meg tungt når det står på. Jeg har ikke vært syk på veldig mange år så fikk meg en skikkelig knock out!

Endelig friske igjen og energinivået er på vei opp. Holder oss selvfølgelig hjemme til det har gått 48 timer og er i morgen klar for å prøve oss på barnehagestart! Det gledes 🌸

I dag skal jeg og lillemor bare kose oss hjemme, tenker det er noe jeg blir å savne framover. Ute daler snøen ned og jeg tror det er på tide å fyre opp i peisen.
Håper dere har hatt en bedre start på uka enn oss, men hey - bare å holde seg positiv!

  • 653 Lesere

Likes

Comments

Både jeg og lillesnuppa er i skikkelig helgemodus. Mannen jobber så han har jeg nesten ikke sett snurten av siden vi kom hjem fra Oslo.
Men det har vært godt med noen tidlige kvelder og rolige dager. Idag har vi vært hos ei venninne og spist lunch, mens barna fikk rast i fra seg litt. Mirah sovna før 19 og dét er ikke hverdagskost her i huset.

Ettermiddagen har vi brukt på å merke ferdig tøy og begynne å samle sammen alt vi skal ha med til barnehagen. Tenk at nå er endelig barnehagestarten rett rundt hjørnet, dette har vi ventet på så uendelig lenge!

Jeg er allerede på plass i senga, tok med meg en håndfull godis og en pepsi max så her koser jeg meg virkelig på sengekanten. I morgen skal vi i 2 års bursdag så da blir det full rulle, bare å lade batteriene.

Håper Lørdagen deres er fin ❤

  • 766 Lesere

Likes

Comments

It feels so goooood!

Kan ikke huske sist jeg var skikkelig spontan, det er liksom ikke like enkelt som før.
Mannen skulle i vei på ambassaden i Oslo for noen ærend og jeg ble småsurken med engang av diverse årsaker. Men det gikk fort over da jeg heller bestemte meg på svært kort varsel for å heller bli med.
Så da var det bare å hive seg rundt, pakke noen småting i en bag og dra avgårde!

Nå har vi akkurat inntatt deilig hotell frokost, avsluttet av at Mirah helte et glass melk over meg. Hurra!
Mannen har dratt avgårde og vi skal gjøre oss klar til noen timers shopping før vi skal reise hjem igjen i ettermiddag.

Kjenner på tross av at det er litt stress å reise med en aktiv og bestemt snart 2 åring, så er det super deilig med litt miljøforandring. Tror nok jeg eller vi må bli flinkere til å dra litt bort innimellom, det gjør jo så godt for oss alle.

  • 924 Lesere

Likes

Comments

På vei: Uke 32 ( 31+2)

Kjønn:
En gutt

Navn:
Navnet er klart. Lillebror M 😉

Aktivitet innenfra:
Masse liv og røre, kjennes godt å det sees svært tydelig utenfra. Aktiv liten krabat!

Babyens leie:
Ikke sjekket.

Innkjøp til babyen:
Begynner å komme i mål med innkjøpene nå, kun litt småtterier igjen.

Barnerom:
Vi har valgt og flytte oss voksne på hemsen, så får barna dele soverommet. Vi ønsker jo og finne et annet sted å bo, men leiemarkedet er ikke så enkelt alltid. Ikke noe stress enda, så lenge lillebror er baby.
Begynner å ta form der nede, kanskje jeg knipser noen bilder når det er klart om dere vil se?

Vektøkning:
På sist jordmor kontroll for et par uker siden "feira" jeg endelig 2 kg opp fra startvekt. Dagen derpå viste vekta kun 1 kg opp, å etter det har jeg ikke vært på vekta ... men må vel sjekke snart... #panikk!

Strekkmerker:
antydning til et par nye helt øverst på magen, klør meg ihjel på et par områder. Men en ekstra stripe eller tre betyr ingenting for meg.

Kynnere:
Har en del kynnere iløpet av dagen, men så eier jeg jo ikke ro til å verken slappe av eller å ikke holde på med noe gjennom dagen.

Cravings: Ikke noe spesielt egentlig

Plager:
Litt vondt bekken og rygg periodevis, men er helt oppegående så klager ikke.

Fødselen:
Føler meg fortsatt ganske avslappet rundt fødsel, ut må han jo uansett. Men var innom føden på sjekk her en dag og så både jordmoren som tok i mot Mirah og lå på samme undersøkelsesrom som da jeg aldri kom ut av sykehuset sist, skal innrømme at pulsen steg litt. Fortsatt spent på hvordan denne fødselen blir iforhold til første.

Tungt:
Begynner å bli tyngre nå, og har en del kynnere iløpet av dagen. Har jo fortsatt Mirah på snart 2 år hjemme som skal aktiviseres fra morgen til kveld, det krever sitt!

Søvn:
Sover dårlig, mye oppvåkninger, rare drømmer og våkner ofte veldig tidlig - typ mellom 04 og 05 å får ikke sove igjen.

Humør:
Varierende, men stort sett blid. Hormonene leker litt innimellom, men er som regel mannen det går utover, stakkars ...

Sykehusbagen:
Hadde planer om og gjøre den klar i dag, men hadde så mye annet småtteri og få unna når mannen for engangsskyld hadde en fridag. Men lista er klar og tøyet som skal med til både meg og lillebror er vasket, så regner med å ha den klar ganske snart.

Likes

Comments