Looooov!!!!

Det är så otroligt skönt med höstlov, har verkligen haft mycket att göra i skolan. Nu ska jag bara ta det lugnt, eller? Kanske inte. Idag jobbade jag på en restaurang som jag nyligen fått jobb på, ganska slitsamt om jag får säga det själv. Behöver dock tjäna lite extra pengar så nödvändigt är det. Förutom att jobba under lovet, måste jag även plugga och läsa en del. Det blir alltså inte ett chill lov. Men men... Nu ska jag i alla fall ta det lugnt.

Ha det så bra!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Att jag uppdaterar här redan efter en dag är ett under. Det känns ovant att skriva något som jag senare kommer att publicera. Liksom konstigt. Men jag tycker om att skriva och någonstans måste man börja. Jag har inte slutat med mina bilder, men jag kommer också att skriva mer. För tillfället är problemet bara att jag har fått en ny dator, bilderna jag tagit ligger på den gamla. Lat som jag är, skjuter upp att föra över bilderna till denna dator. Ska göra det snart.

Idag var jag i skolan. En sån där jättelång dag, slutade efter fyra. Gissa om jag är trött. Men jag ska inte klaga, har inte så mycket i skolan för tillfället. Bara några saker till nästa vecka. Hade spanskaprov idag, gick helt okej. Skrev som en dåre, ord efter ord. Skönt att ha det överstökat. Väldigt skönt faktiskt. Är fortfarande lite småsjuk och har noll motivation. Ska laga pannkakor nu, mums. Var fett längesen jag åt det.

Hoppas ni mår bra!

Likes

Comments

Jag blev hemma från gymnasiet idag, kände mig trött och illamående när jag steg upp ur sängen. Hade liksom en klump i halsen. Mina ben var tunga som bly och mitt huvud fastklistrat på kudden. Även stressad. Väldigt stressad. Tankar på saker jag måste göra nådde snabbt mitt huvud. Jag fattar inte hur jag ska hinna med allt helt enkelt. Flera prov och inlämningar varje vecka. Jag vill ju hinna med att träna, vara med kompisar och att bara ta det lugnt.

Det fick bli en "sjukdag" idag. Har inte pluggat trots att jag borde. Har bara sovit, ätit och slötittat på tv. Underbart. För mig var den här dagen nödvändig, nödvändig för att jag ska orka prestera i skolan. Ibland måste man bara prioritera sig själv före plugg, det lönar sig i längden. Jag vill inte kollapsa det första jag gör i gymnasiet. Jag vill inte att stressen ska hinna ikapp mig. Jag vill inte sova dåligt om nätterna.

Jag vill bara klara allt. Vara bäst på allt, även om det är fullt omöjligt. Även om det bara innebär press och stress.

Men idag ska jag bara ta det lugnt, skita i att vara duktig. Jag ska äta glass, bädda ner mig i sängen och bara koppla av.


Likes

Comments

Likes

Comments

Gud vad jag älskade Korsika! Så mycket färger och så varmt! Jag tillbringade en vecka i det ljusrosa slottet som ni ser på första bilden. Ett helt magiskt hotell. Skulle verkligen rekommendera Korsika till alla som gillar sol och bad. Ett plus är dessutom att det nästan inte är några turister och att de flesta av dem är fransmän. Jag kommer antagligen åka tillbaka!

Likes

Comments

Likes

Comments

​<a title="MaybeABlog blog" href="https://blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=901387&mid=228691&f=true" target="_blank"><img alt="MaybeABlog blog" border="0" src="https://blogkeen.com/stats.aspx?id=901387&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments