Jag är tillbaka.

Hej!

Det var verkligen inte igår som jag satte mig här för att skriva. Så mycket har hänt sen dess. Hästen min har jag kvar, jag har gått och blivit hundägare, bytt innebandylag och spelar numera ute än att vara målvakt. Få saker är detsamma - inget jobb och för tillfället inga studier då jag i november förra året valde att avbryta den utbildningen jag kom in på, det kändes helt enkelt inte rätt.

Så vad nu? Skulle vara kul att försöka börja skriva. Det är ju ett stort intresse för mig, att skriva ner allt jag tänker och känner. Speciellt nu när jag än en gång känner mig ganska vilse i det stora livet. Man blir ju rätt påverkad av att folk utbildar sig, jobbar, skaffar familj (är i "den åldern") och här sitter jag, hemma, och stampar på samma ställe. Har sökt jobb så fingrarna brinner, men alla säger nej.

Vad gör man då för fel? Troligtvis något.

Önskar nu i efterhand att man skulle varit mer driven som yngre och skaffat sig deltidsjobb etc. så att man hade lite att fylla CV:t med, skaffat körkort när jag hade större möjligheter. Men det var då, och här sitter jag nu och det är ju dumt att ångra sig för saker som ändå inte går att påverka.

Ska presentera min älskade hund, Mike, men han får ett helt eget inlägg med den otroliga resan han har gjort bara på några månader. Har ägt honom i 5 månader nu i April. Tiden går så himla fort, usch och älskvärt.

Gillar

Kommentarer