Hej Derude!

Nu er sommeren kommet og jeg har i den anledning bestilt noget sommertøj hjem! Det havde jeg brug for!
Jeg bestilte tøjet fra Zalando samt H&M, men tingene til mit værelse er fra Urban Outfitters.

Her er tingene fra UO:

Her er tingene fra H&M:

Her er tingene fra Zalando:

Det var mine nye ting!
Håber i får en god aften derude!

Xx Maya Silke

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • 122 Læsere

Likes

Comments

Hej derude!

Sommeren er kommet til Danmark. Wuhuu! Dette betyder kun en ting for mig, nemlig, at de nye sommerkollektioner i butikkerne skal tjekkes grundigt igennem og sommerkjolerne skal findes frem. De sidste par år har jeg ikke udlevet drømmen om en lækker brun krop, men i år er jeg gået all-in. Jeg vil se resultater og synlige tan-lines, haha. Noget der bestemt ikke har været der de sidste år, da jeg aldrig har været den største fan af 25 graders vejr og solstråler, men i år har skiven vendt og jeg har ændret mening omkring det solrige vejr.

Jeg har ikke rigtigt noget sommertøj, men det skal der laves om på i næste uge, hvor jeg tager et smut forbi det butiks-fyldte Strøget i København og fylder min garderobe op med sommertøj. Det må man sige jeg glæder mig til!

Jeg håber i alle nyder vejret derude, så længe det er der. Det gør jeg i hvert fald ;)

God aften fra mig!

xx Maya Silke

Likes

Comments

Hej læser!

Det bliver et kort indlæg i dag ;)

Jeg ryddede op i mit klædeskab  og fandt disse lækre BALMAIN X H&M bukser jeg ikke ønsker, at beholde eller bruge mere. Derfor tænkte jeg, at nogle af jer derude, måske kunne sætte pris på disse og få brugt dem mere end jeg gør!

Jeg sælger disse BALMAIN X H&M, trumpet bukser. De er lavet ud af velour med et super flot print på. Jeg købte dem oprindeligt for omkring 800kr, og har aldrig brugt dem, kun en enkelt gang. Jeg er åben for bud og har ikke en bestemt pris jeg sælger dem for, skal bare af med dem ;)) De er en str. 38 eur.

Hvis nogen af jer er interesserede, er min mail: majsen2000@live.dk, og ellers er i velkomne til at kommentere nedenfor <3 God aften herfra :D

xx Maya Silke

Likes

Comments

Velkommen læser!

Jeg tør vædde med, at alle mennesker nyder det dejlige vejr, der har besøgt Danmark den seneste uges tid! Det har og gør jeg i hvert fald ;)

I dag er det onsdag og om to dage er der påskeferie. Wuhuu! Jeg glæder mig mega meget til ferie, da jeg skal lave en masse fede ting, med venner, familie og kæreste.

Jeg skal med min veninde og hendes familie til Jylland i sommerhus og fejre hendes mors fødselsdag, hvilket jeg er meget spændt på! Torsdag i ferien tager jeg i Tivoli. Der har jeg ikke været i lang tid, så det bliver fedt, at komme tilbage til min absolut yndlings forlystelsespark.

Ellers er ferien sat af til afslapning. Jeg tror det folk, eller i hvert fald Gym-elever, glæder sig mest til, er en pause fra skolen, lektierne og afleveringer. Jeg skal i hvert fald udnytte tiden bedst muligt!

Det var en lille opdatering og en lille smag på min ferie herfra og jeg håber i alle nyder jeres onsdag. Jeg har haft tidligt fri og derfor er jeg allerede hjemme igen. Elsker sådanne dage.

xx Maya Silke


Likes

Comments

Hej læser!

Jeg har nu været aktiv på bloggen et godt stykke tid og føler det er på tide, at i derude skal lære mig lidt bedre at kende og få en fornemmelse af hvem jeg er som person, da der ikke har været så meget på bloggen om mig som person.

Jeg vil stille mig selv nogle spørgsmål nole af jer derude måske undrer jer over, eller har lyst til at vide, eller noget jeg har lyst til at fortælle til jer som læsere:

Hvornår har du fødselsdag + stjernetegn?

Jeg er født på Hillerød hospital den 29 november i årstallet, 2000. Jeg er derfor 16 år, og går i 1.g.

Eftersom jeg er født i november, er mit stjernetegn, Skytten. Jeg går meget op i horoskoper og fokusere på, at få læst mit horoskop dagligt. Jeg følger ikke nødvendigvis de ting horoskopet siger, men jeg føler det er en god måde at starte min dag på.

Windows eller iOS?

Jeg er 100 procent, totalt fan af apple produkter, og har ikke rigtigt haft andet i meget lang tid. Jeg er derfor til iOS ;) Jeg har lige nu en Iphone 6, men køber snart den nye Iphone 7 plus, hvilket jeg er meget spændt på! Jeg er i fuld gang med at spare op og glæder mig til at købe den, meget snart!

Hvad er dine yndlings sange for tiden?

Jeg hører rigtigt meget 80'er musik og ellers meget stille musik. Mine yndlings sange for tiden, som hele tiden kører repeat på min Spotify playliste er, blandt andet:

  1. "Summer air" - ItaloBrothers
  2. "Lighthouse - Andrelli Remix" Hearts & Colors
  3. "That's me" - HEDEGAARD

Disse sange er min top 3, go to, for tiden. Det skifter dog meget tit, hvad jeg vælger, at høre. Det kommer også nogen gange an på hvor jeg befinder mig, og/eller hvem jeg er sammen med.

Hvad er det første du lægger mærke til når du møder nye personer?

Det jeg som regel først ligger mærke til, er hvordan folks kropssprog er. Jeg føler, at kropssproget fortæller hvordan man er. Hvis jeg så en person med et meget livligt kropssprog og som havde en god udstrålning, ville jeg tænkte positivt om det individ, i forhold til en person, der måske virkede mere afvisende og som havde en negativ udstråling.

Man skal tænke på, at det første folk ser ved dig som menneske, er hvordan du selv vælger at udtrykke dig, gennem dit kropssprog. Jeg mener ikke, at tøj eller udseende definere dig som person, men mere hvordan din udstrålning er.

Din personlighed bliver tit reflekteret i din udstrålning. Derfor er det vigtigt, at man tænker over hvordan man udtrykker sig selv, overfor andre man møder.


Det var 4 facts om mig! Jeg håber i nød det og skriv endelig i kommentaren, hvis der er mere i skulle have lyst til at få svar på. God søndag aften og god uge herfra!

xx Maya Silke

Likes

Comments

Velkommen tilbage!

Jeg vil i dag snakke lidt om min tur til ITalien, rettere sagt, Rapallo, hvor jeg var på ferie sidste år.

Rapallo er en af de smukkeste byer, jeg nogensinde har besøgt! Vandet, gaderne og bygningerne man omgives med ved, at gå rundt og opleve byen. Jeg var der med mine forældre, vores venner og deres børn, i 14 dage. Og det var virkelig en dejlig rejse!

Vi besøgte også byen Genova, som nok er en smule mere kendt end den lille havneby jeg var i. Jeg kendte dog ingen af byerne før vi tog af sted. Vi ville prøve noget nyt, eftersom vi havde været i det kendte Venedig, et par år før.

Her er billeder fra turen jeg tog da vi var der!

xx Maya Silke

God aften og nyd billederne!

Likes

Comments

Hej læser!

"Formålet med Suztain er at tilbyde dig et prisstærkt udvalg af bæredygtige kvalitetsvarer, hvor der tages hensyn til både miljøet og det sociale ansvar. Som en naturlig del heraf fokuserer vi på at undgå unødvendig brug af plastik og kemi, til gavn for miljø og menneskelig trivsel."

"Produkterne laves i en dedikeret landsby, hvor bambus er certificeret og der arbejdes efter Fair Trade princip så arbejderne får en bedre løn end normalt . Bedre bliver det ikke, og husk at bambus er langt mere miljøvenligt end træ fordi det gror meget hurtigere".

Dette står inde på hjemmesiden hvor de ting der ses i indlægget er bestilt fra. Link er her https://dk.suztain.com/da/husholdning-97

Min familie og jeg har besluttet os for, at undgå produkter som karklude, skuresvampe, og produkter der derudover har plastik i sig, når det kommer til madlavning og rengøring. Det er sundere for miljøet og vi har det bedre med at bruge miljø rigtige produkter, når der skal laves mad, eller når der bliver gjort rent i huset.

Nu til tingene:

Karklude: Ude til venstre ses nogle karklude der er bæredygtige og uden mikroplastik. Det vil sige, at de er sunde for miljøet og meget bedre at bruge, end de karklude vi normalt får brugt til dagligt. Denne klud kan blive vasket op til 100 gange og stadig virke ligeså optimalt hver gang.

De kan klart anbefales hvis du er typen, der ligesom mig, gør rent hele tiden.

Denne hjemmeside sælger også bæredygtige tandbørster lavet af bambus. Ved at bruge disse tandbørster, sparer man 97% på plastik i forhold til normale tandbørste! Det gør en kæmpe forskel ved vores miljø, hvis andre folk tog det til sig. Det er lidt dyre, men hvad er miljøet værd? Det er et spørgsmål man kan stille sig.

Ude til højre ses et skærebræt lavet af økologisk bambus. Eftersom vi kun har plastik skærebræt herhjemme, tænkte vi det var en ide, at se hvordan dette skærebræt med bambus materiale, er i forhold til vores gamle.

Jeg tør vædde med det er bedre, ikke bare fysisk, men også psykisk, på den måde, at man ved man gør noget godt.

Vi har to hunde herhjemme, Molly & Carla. Der skal derfor tit samles hundelorte i haven og vi har i snart 10 år nu, kun brugt plastik-poser til at gøre dette med. Inde på hjemmesiden fandt vi hundeposer, der var økologiske og bæredygtige. Det var endnu et plus!

Vi fandt samtidig nogle fryseposer med samme effekt.

Det var alt herfra! Håber i får en god aften.
Og husk: TÆNK ØKO! ;))

Jeg anbefaler stærkt denne hjemmeside og her er linket: https://dk.suztain.com/da/

xx Maya Silke

Likes

Comments

Hey guys!

I dag vil jeg fortælle lidt om mine 2 personlige favoritter, på Youtube! Håber i nyder det!

Her kommer de!

OKBABY

Okbaby er en familie på 3 medlemmer, men det var kun indtil for 10 dage siden hvor der blev født en lille pige. Det var det andet barn det unge forældre par har fået. Indtil videre ;))

Faren hedder Oscar Morales og moren hedder Kyra Renée, de har 2 børn. En pige ved navn Alaya, og en dreng ved navn Levi, han bliver dog mest af alt kaldt for Buggy, noget de har kaldt ham siden han blev født, for omkring halvandet år siden.

De er daglige youtubere og ligger en vlog op hver 24'ende time. Både Kyra og Oscar var kun omkring de 18år, da de fik Levi, hvilket var en usædvanlig alder for unge at få børn i, men de er meget modne omkring det hele og bor i en lejlighed nær Salt Lake City, her har de nu boet i snart et halvt år.

Jeg har personligt fulgt dem siden Levi's fødsel og føler derfor jeg kender dem ret så godt nu, haha. Det lyder næsten som om jeg kender dem. Jeg føler, at når man hver dag, i snart halvandet år har set deres næsten 20min lange videoer, at jeg kender dem personligt, hvilket måske kan lyde skørt for nogle, men man danner alligevel en form for relation synes jeg.

Alt i alt elsker jeg at følge livet i Salt Lake for denne skønne familie som jeg varmt kan anbefale ❤

Link til deres kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCvUCbnwzySKgbKiB_n0O0jQ

I COVET THEE

Jeg faldt over denne piges youtube kanal helt tilfældigt hen over julen. Jeg elsker hendes måde at filme på og omgivelserne hun filmer i. Alt er meget pastelfarvet og hvidt. Jeg elsker indretningen i hendes hus hvor hun bor med sin kæreste i Storbritanien. Hun laver beauty videoer, men hun vlogger også sin daglig dag, hvilket jeg bedst kan lide ved hendes kanal.

Jeg kan klart anbefale hende, hvis man interesserer sig for den meget pigede og girly vibe!

Link til hendes kanal:

https://www.youtube.com/user/icovetthee


Det var mine 2 absolut yndlings Youtubere, som jeg enten følger dagligt, eller på en måde altid vender tilbage til.

God aften derude!

xx Maya Silke

🌵❤

Likes

Comments

Hey Guys!

Ja, enig... Det virker skørt! Hvem er så afhængig af kaktusser, at man køber en hver gang man støder på den? Det gør jeg, og sådan har det været i lang tid nu, haha. Et stort problem med det her er, at der aldrig er nok krukker eller vaser til at putte dem i..! Et problem der koster penge.

Jeg elsker kaktusser, men hvor mange har jeg egentlig brug for? ;) Indtil videre er svaret, "Mange!".

Folk forstår ikke helt min obsession med dem, men det jeg elsker er, at du aldrig finder to kaktusser der er ens, hvilket jeg finder ret så unikt.

Finde en plante unik? Øh hvad? - Det ville nok være svaret på den udtagelse, men jeg mener, at de er helt vildt unikke kaktusser med deres forskelligheder, ligesom jeg mener, at jo mere du som person skiller dig ud, jo mere unik er du også.

🌵🌵🌵🌵

Eftersom jeg er så vilde med dem, jokede mine veninder med, at de ville give mig en sten med en kaktus på i fødselsdags gave... Til min store overraskelse var det sandt og den ene af de to piger havde selv malet en kaktus på en hvid sten. Speciel gave ikke? Jeg var helt tilfreds. 😍

Det er ikke kun fysiske planter jeg har, det er også tøj med kaktusser over det hele. Det kom som en stor overraskelse for mig, hvor mange butikker der egentlig sælger ting med kaktusser på. Jeg er forbløffet og jeg elsker det.

Et anderledes indlæg her til aften, men håber i nød det og føler i har lært mig lidt bedre at kende ;)

God aften!

xx Maya Silke

🌵🌵🌵🌵

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey Guys!

Jeg har fundet nogle ting på H&M's hjemmeside, som jeg ønsker mig. Enten for at pifte mit værelse lidt op eller for, at pifte min garderobe op. Der er noget til begge dele og jeg synes virkelig, at det er nogle fine ting. Yoga-måtten er mere en praktisk ting jeg mangler, da min anden som jeg havde før, gik i stykker ;)

Bukserne er så lækre og jeg har kigget på dem et godt stykke tid nu, de er udkommet i H&M gennem deres nye kollektion og de koster 350kr, men jeg synes de er det hele værd. Især sammen med blusen lige nede under og den røde taske. Jeg kan allerede se det outfit for mig 😍

Den sorte kjole er mere noget jeg ønsker mig til festlige lejligheder i forhold til hverdagsbrug og man må sige, at jeg er virkelig fristet til at købe det hele, specielt en dag hvor pengene byder sig, haha ;)

I dag var et kort indlæg, men håber i nød det og at det var en kilde til ny inspiration.

God dag/ferie herfra!

xx Maya Silke


Likes

Comments