Ska istället börja blogga på en blogg här på nattstad MayaFlood. Kolla in den

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag äntligen klar med allt pluggande. Fattar inte varför man ska ha så mycket läxor... Vad har ni gjort idag?
Jag varit med Vilma. Vi har haft jätte kul😂
See You 👋Likes

Comments

Idag har det varit en helt vanlig skoldag. Vi har inte haft några speciella lektioner alls. På rasterna har det väl varit lika tråkigt som vanligt. Det är inte så att jag inte gillar själva rasten. Men det är inte så kul att vara ut på rast om man inte har någon att vara med. Eller när man iallafall försöker prata och alla bara iggar en och vänder ryggen till. Det känns som om ingen bryr sig om en. Därför så hatar jag raster. Fast det är samma sak på lektionerna, dom bara fortsätter att igga en. Men om man gråter kan dom fråga varför men om  man svarar så skiter dom ändå så i det. Så kul har jag det om dagarna. Jag längta så så mycket till när vi byter klass, OMG det kommer att bli så skönt. Jag har ingen speciellt bra kontakt med andra personer i från dom andra klasserna. Men dom värkar iallafall mycket snällare, roligare, trevligare och typ vill inte lämna någon utanför. Men aja nu får ni veta hur jag känner mig, men ha det så bra. 

Pöss & Kram

Likes

Comments

Om ni tycker något om min blogg så skriv gärna en liten kommentar, så vet jag. T.ex. om ni tycker min blogg är tråkig, helt onödig, eller något liknande. Skicka gärna en kommentar så blir jag super glad om ni har något som ni tycker att jag ska tänka på :)

Bye Bye <3

Likes

Comments

Ska alldeles strax åka till ridningen. 

Sorry för att det inte har kommit upp något inlägg på länge. 

:( Ska alltid försöka bättra mig.

Jag har inte ridit så länge, en ett tag iallafall. Just nu har jag inte riktigt min favorit häst, men hon är en snäll häst ändå. Jag är ingen "typisk" häst tjej. Gillar att rida men inte för mycket, om ni förstår. :)

Som sagt jag ska åka snart men vi hörs 😘

Pöss & Krammm 

Likes

Comments

Idag dog min underbaraste hamster Wille. Hade haft hann i 2,5 år så han var ju väldigt gammal för att vara hamster.
Älskar dig Wille
❤️❤️❤️❤️❤️
Vila i frid
❤️😘😭🐹Likes

Comments

Får väl se om man går ut och spökar på Halloween???
Ska ni?
👇Såg iallafall ut så här hela dagen!👇
Tog ca en timma att få ihop...

Varit en toppen dag på skolan idag. På första rasten hade vi en lite längre rast. Vi fick typ nån slags varm saft eller något, det var iallafall gott.

Likes

Comments

Nu har jag ändrat min design på bloggen.
Hoppas att ni gillar det!?
😘
Syns
❤️


Likes

Comments

Var dig själv. Va den som du vill vara. Klä dig så som du vill. Ta på dig grön ögonskugga om du trivs i det. I det här inlägget ville jag bara säga vad jag tycker och tänker. Var dig själv. Och ingen annan. Folk får tycka och tänka var dom vill om dig, men du är fortfarande lika mycket värd som dom andra även om du har på dig grön ögonskugga eller orangea kläder. Ville bara skriva det till er. Var dig själv, även om du är tjock, smal, fin, ful, kort eller lång. Du är ändå perfekt som du är.
Puss och kram
😘


Likes

Comments

Fick mina fina horn på Vilmas tjejkväll 😘Likes

Comments