WAKE-UP CALL

Innehåller affiliate-länkar

Byxor- Lindex HÄR (klick) // Linne- Nelly HÄÄR (klick) // Kavaj - Beyond Retro

God morgon änglar!
Äntligen helg. Har faktiskt längtat<3
Helgens planer är att bara umgås med familjen. Jag och pappa funderar på att gå på bio ikväll så har ni något tips på film så får ni gärna höra av er! Imorgon ska det bli fint väder så vi har bestämt oss för att ta en dagstur med båten. Som jag längtat efter detta. Så himla taggad!
Gårdagen då? Jo, jag tog mig faktiskt till eventet trots att det tog hela två timmar att ta sig dit. Kändes skönt att få klä upp mig lite och få känna mig lite snygg, om man nu får säga så? På vägen dit fick jag däremot världens dipp och det var väl ungefär där kvällen började gå utför, haha... Efter att ha virrat runt ett bra tag hittade jag äntligen till eventet och kände.....ingen?! Alla jag kände/är bekant med satt på en middag intill så jag kände verkligen 0 personer. Var på bristningsgränsen rent psykiskt så hade inte orken till att gå runt och mingla med främlingar. Slutade med att jag ringde mamma som fick hålla mig sällskap i 20 minuter. Sen gav jag upp och drog därifrån. Det regnade, ögonen fylldes med tårar och 1,5 timmes resa hemåt väntade. Kände mig som världens minsta människa.
Vill tillägga att det absolut inte var något fel på eventet och de flesta hade säkerligen superkul. Människorna som var där var säkert hur trevliga som helst! Men insåg att det kanske inte är min grej? Vem var jag liksom där för? Låt oss vara ärliga; Ingen där bryr sig om mig egentligen hur knas det än må låta.
Jag lyssnade på Molly Sandéns sommarprat här om dagen som verkligen fick mig att inse att jag måste sluta jaga efter människor. Jag ska bara göra det jag är bäst på och vill bara ha människor i mitt liv som uppskattar mig för den jag är. Annat spelar ingen roll. Kom ihåg det hörrni!

Gillar

Kommentarer

Theahidass
Theahidass,
Så skönt med helg! Fin du är.nouw.com/theahidass
jonssonida
jonssonida,
Så snygg outfit!! Och gud va jobbigt när de blir så på event, man hör det ofta från influenser att de går dit men det är inget jätte wow eller att dem inte känner en enda.. Snygg va du iallafall och hoppas nästa blir mer lyckat! Du äger Maja ❤️nouw.com/jonssonida
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229