VILKEN PANG FREDAG!!

God morgon babes! Uppe före tuppen idag haha.... Var sjukt trött igår så la mig före klockan nio (!!), så det är nog anledningen till att jag vaknade pigg 5.30... Snopet när man hade kunnat sova ut.. Jaja, nio timmars sömn klagar jag inte över!
Tänkte resumera min gårdag. WOOOW, vilket j*vla väder! Sommarvärme och ingen var gladare än jag!

Joe and the Juice

Jag och tjejerna slutade vid 11 tiden så vi drog direkt in till Kungsträdgården för en lunch. Planen var att äta på någon uteservering men såklart var allt fullt... Vi alla var väldigt hungriga så vi hamnade tillslut på JOE. Jag äter på Joe minst 4 gånger/veckan så jag köpte med mig en sallad från LETT istället. MUMS!

Zara shopping

Vi gick sen in på Zara en snabbis. Man måste ju passa på när man väl tagit sig in till stan ;)
Jag fick med mig en Basic grå T-shirt och en jeans kjol. Alltid välbehövligt med basicplagg i garderoben såhär till sommaren.

Kungsträdgården

Vi köpte sedan glass och satte oss i Kungsträdgården för att bara njuta av solen. Tog en liten "cheat Day" från mitt sockerförbud då jag köpte en mango och passionsfrukt sorbet. Först smakade det gudomligt gott men efter ett tag tyckte jag att det blev alldeles för sött, nästan äckligt sött. Komiskt hur kroppen fungerar....

Hemma

​Efter någon timme i Kungsträdgården blev det dags att röra sig hemåt. Blev först lite bubbel och lagade sen tacos till akustisk musik. Kollade början av Let´s Dance men blev som sagt för trött, haha... Men en lyckad fredag i alla fall <3

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Lovisa
Lovisa,
vart är rosa tracksuiten på sista bilden från?? så sjukt snygg !!
Fredrika
Fredrika,
älskar den gröna jackan! tror du att den finns kvar på zara?❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229