VI HAR BOKAT RESA TILL ...

​God morgon änglar!
Igår vaknade jag upp hes med halsont och tyvärr blev det värre nu över natten. Direkt när jag vaknade blev det därför ingefära- och citron te som jag hoppas gör sitt! Däremot är det tur att det kommer nu och inte om en vecka. Får hålla tummarna för att allt är borta tills dess.
Igår var en riktig slapp-dag. Fick en hel del jobb gjort och mötte sen upp en vän på en lunch vilket var riktigt mysigt.
​Igår kväll fortsatte jag och Danne vårt res-sökande och tillslut blev det Cypern! Planen var att åka till Palma men vi hittade inget hotel som låg centralt för ett bra pris- Så Cypern it is och jag är så galet taggad! 
En av mina nära vänner flyttade dit för två månader sen så ska bli väldigt kul att få träffa henne igen. Vattnet ser också helt galet fint ut och jag ser så mycket fram emot att gå hand i hand med Danne i solnedgången <3

Gillar

Kommentarer

Nathalie
Nathalie,
MAYA! Jag måste bara säga tack! Jag och min bästa kompis har nyss kommit hem från Ibiza och Formentera! Jag har haft livets jävla resa tack vare din guide du skrev för ett tag sen(har följt dig länge), vi har besökt de stränder du gjorde och det var verkligen heelt drömmigt, vi bodde till och med på samma hotell! Formentera var liksom det tyo det finaste vi sett, i alla fall inom Europa! Ville bara skriva detta så du vet att det var till stoor hjälp!! Helt helt underbart!
Vill bara tillbaka nuuu!
tack tack tack<333
mayaparnevik
mayaparnevik,
Men alltså!!!! Detta gjorde mig så glad att läsa!! Åh vad jag längtar tillbaka till båda Ibiza och Formentera nu <3 Massa kramar!!!nouw.com/mayaparnevik
Amelinnly
Amelinnly,
Du är gudomligt snygg maya ! 💗nouw.com/amelinnly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229