Vart jag skulle vilja resa 2018

Inspiration, RESOR

Om jag fick drömma mig bort så skulle min första resa 2018 (bortsett från Florida-resan) gå till New York för att hälsa på min kusin Philippa. Har varit i New York en gång tidigare under ett dygn (då jag och mamma missade vårt plan) men känner att jag inte alls hann med allt jag vill se. Hann heller inte att njuta av vistelsen då jag sprang runt i en T-shirt mitt i vintern samtidigt som mamma envisades om att gå istället för att ta taxi... Ja, ni förstår ju hahah ;-)

New York är verkligen drömmarnas stad och jag är så avundsjuk på Philippa som kan kalla detta för hennes hem. Det mest ultimata skulle vara att åka dit på påsklovet och låta Philippa visa mig staden. Hon om någon borde ju ha koll!
Kan tänka mig att jag under någon period i mitt liv kommer att bosätta mig i New York. Sån häftig och maffig stad.

Ett av mina nyårslöften 2018 var att besöka ett land jag aldrig varit i och min första tanke är givetvis Santorini, i Grekland. Har hört så gott om denna fotovänliga stad och vad skulle inte sitta finare än att åka hit i sommar med min stora kärlek. Verkligen en dröm jag har!

Bland det bästa jag vet är att åka till platser jag aldrig varit på tidigare. Finns inget mer sysselsättande än att ständigt sitta och söka på internet på olika utflykter och sevärdheter man måste göra när man kommer dit. Nej, till Santorini bara måste jag åka!!!

En klassiker min familj årligen brukar göra är att åka till mormor och morfars hus i Marbella. Det blir verkligen ingen sommar utan Marbella haha ;) Känner mig verkligen så avslappnad när jag kommer dit och finns alltid något man kan göra. Tröttnar liksom aldrig på Marbella-livet!
Bra shopping, god mat, strandhäng och massor av aktiviteter. Längtar alltid till Marbella, och hoppas innerligt att vi åker dit även detta år.

Jag har ju skrivit det förr men säger det igen; vill så gärna åka till Formentera igen. Det var verkligen hur underbart som helst. Trivs så bra i varmt väder, saltvatten och med palmer.
Drömmen skulle vara att bo på en båt i en vecka och pendla mellan Ibiza och Formentera och upptäcka nya platser från båten. Bara få spendera kvalitetstid med familjen, kolla solnedgången och spela sällskapsspel. Helt perfekt i mina ögon!

En exemplarisk resa för att fira mamma och pappas bröllopsdag, eller vad säger ni kära föräldrar? (blink, blink) ;-)

Självklart skulle en dröm vara att besöka kärlekens stad ännu en gång. Var där för cirka två år sedan tillsammans med min familj och kan erkänna att jag inte var så kulturellt intresserad som jag kanske är nu. Förstod inte vitsen av att stressa fram och tillbaka mellan olika byggnader och att stå och köa i över en timme för att kolla på en liten tavla, haha.. Något som jag skulle värdesätta mer nu.
Funderar på att åka dit på höstlovet tillsammans med en vän, pojkvän eller bara ena föräldern. Åka dit och bara spendera tid med en person som jag håller varmt om hjärtat. Besöka olika sevärdheter och äta god mat samtidigt som man kollar på ett blinkande eiffeltorn. Det är något alldeles speciellt med Paris, det måste jag erkänna. Och det får mig att vilja åka dit igen, och igen, och igen, och igen...

En resa som jag ALLTID har drömt om och som jag har lovat mig själv att göra innan jag dör är att åka till Afrika och gå på safari. Detta är även en dröm som min mormor har så skulle vara helt fantastiskt om jag kunde få chansen att dela denna upplevelse med henne. Tänk er att fira in det nya året ute i vildmarken tillsammans med lejon, giraffer och andra vilda djur. Hade varit hur ballt som helst. Om det inte blir detta år, så blir det garanterat senare i livet. En dröm som måste gå i uppfyllelse!

Som sagt så är detta bara drömmar. Har inte någon resa bokad ännu utan detta är bara vad jag hade bestämt om det fanns tid och pengar. Jag skulle vara super glad och tacksam om bara någon av dessa resor inträffar 2018. Time will tell, I guess <3

Gillar

Kommentarer

elinqvist
elinqvist,
haha känner mig så igen i alla platser du vill besöka! Brukar åka flera gånger per år till costa del sol, främst Estepona men är superofta i Marbella som jag älskar, man kan ju int bli trött på den staden! 😉 och skulle också såå gärna åka till alla ställen du listade 😍 man kan ju aldrig resa för mycket hsha nouw.com/elinqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229