Världens bästa start

Hej babes! Har haft världens bästa start på den här helgen. Klockan 10.30 var jag inbokad på ett "Hot Yoga"- pass så jag åkte till gymmet strax innan 10 för lite uppvärmning på bandet. Hade tidigare bara testat Hathayoga och Yinyoga så detta var första gången med värme och jag totalt ÄLSKADE DET. Svetten rann och min handduk jag hade placerad på mattan var helt blöt efteråt hahah.. Så skönt att få mjuka upp kroppen, svettas och bara tänka på andning och fokus. Så skönt.

Efter yogan tog jag en dusch och bytte om till andra kläder. Satte mig sedan i gymmets mysiga miljö, drack kaffe, beställde en smoothie och pluggade lite. Försöker så gott jag kan att plugga i andra miljöer då det för mig bildas en rätt grå energi när jag bara pluggar och jobbar hemma. Tillslut spyr man bara av tanken att plugga, om ni förstår vad jag menar?
Nu ska jag snart bege mig hem från gymmet, laga lite mat och sen fortsätta mitt pluggande. Bestämde mig för att plugga idag och vlogga imorrn istället så att jag blir 100% klar med allt plugg. Skönt att få en dag "ledigt" också.

Ikväll blir det nog tacos och mys framför melodifestivalen. Ser så mycket fram emot det. Kram <3

  • Nära Stationsvägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Åhh hade så gärna velat testa hot yoga! verkar hur skönt som helst! 😊nouw.com/matildardn
tildanM
tildanM,
Åhh vad härligt, hoppas på ny vlogg snart 😊 nouw.com/tildanm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229