VARDAG

God morgon onsdag!
Hur mår ni idag? Jag är lite nere utav privata anledningar men det ska snart bli bättre <3
Känns som att jag äntligen har börjat få lite rutiner nu. Går upp tidigt, dricker min morgonkopp, äter min frukost framför nyhetsmorgon, betar av jobb före klockan 11 och tränar. Känns skönt att det går som på rutin nu eftersom jag mår så bra av just det, rutiner. Idag blir det dessutom lunch med mamma och sen är det ett event som väntar ikväll. Jag bestämde mig för att gå själv för första gången och jag är så nervös haha... Nu måste jag liksom mingla för att inte stå ensam i ett hörn..! Får uppdatera er sen om hur det gick.
Måste även flika in med att jag köpte hem en dagbok igår. Slutade med att jag satt i en hel timme och bara skrev och skrev. Slutade i sju sidor och hjärtat kändes plötsligt lite lättare. Tänker mig att jag kommer hitta den här boken när jag är 50+ och "rensar vinden", haha! Verkligen ett tips till er alla där ute. Det var skönt att bara sitta för mig själv, med lite musik i ören, och bara få stanna upp och reflektera över livet. Hoppas jag får in en rutin på dagboksskrivandet med.
Nu väntar mail-inkorgen. Vi hörs <3

BTW! La upp bilden till höger på min story igår och fick otroligt mycket frågor om min vägg. Det är en kalkfärg från Jotun i serien "Lady Minerals". Kulören heter "Grå skiffer". Älskar den!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men vad mysigt att skriva dagbok, bra ide ju! 😃🙏🏼nouw.com/johannagrahn
ebbassvensson
ebbassvensson,
Älskar att skriva i dagbok! Mina sidor är snart slut, var köpte du din? Jag hittar inga fina<3 OCH älskar din blogg!!nouw.com/ebbassvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229