Valentines day

Nu börjar det närma sig alla hjärtans dag! Enligt mig, en dag för att fira kärleken och visa lite extra kärlek till de man älskar. Alltid tyckt att förhållande hetsen kring detta datum varit så onödigt, eftersom det för mig inte handlar om att vara i ett förhållande.. Det handlar om att visa de i sin närhet extra uppskattning då vi är så bra på att ta den för givet. Om man nu väljar att tillägna dagen till sin partner, mamma, pappa, syskon eller vän är upp till en själv. Eller varför inte lägga fokus på kärleken till sig själv dagen till ära? Ta ett varmt bad med ansiktsmask och levande ljus och sätt på en bra serie vet jag ;)

För två år sedan gick jag upp extra tidigt och lät min familj vakna upp till en god frukost med kladdkaka, färskt bröd med pålägg. Något som verkligen uppskattades då det i vanliga fall brukar vara mina föräldrar som står för fixet kring frukosten. En sådan liten sak, kan verkligen ha stor betydelse och det krävs egentligen inte så stor ansträngning för att göra någons dag till den bästa.

Att ge sin partner presenter eller blommor är också något som ”hör till” vilket jag tycker inte alls är ett måste. I mina ögon handlar dagen om att visa sin kärlek och jag har svårt att tro att man kan köpa någons kärlek via presenter, om ni förstår vad jag menar. Självklart är det upp till var och en vad man vill ge eller göra, men presenter är absolut inget krav.

Förra året tillägnade jag mycket tid åt att komma på något för att få min pojkvän att förstå hur mycket jag älskar honom och tillslut slog det mig att det bästa är att bara skriva ner det på papper och ge det till honom. Det hela slutade med en lista på ”50 anledningar till varför jag älskar honom” vilket blev en succé. Hett tips!

I nuläget har jag inga planer för denna dag, och känner heller ingen stress eller ångest för det. Pojkvännnen har träning så troligtvis tillbringar jag dagen med min familj och vänner vilket jag verkligen ser fram emot!

Vad ska ni göra?

  • Nära Täby

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229