UN POCO

Vardag, TIPS

Åh, jag hade en sån mysig gårdag. Eller kväll rättare sagt då hela dagen spenderades framför datorn med plugg. Det är ju så nu. Slutspurten innan studenten med ett ton av plugg... Men igår kväll fick jag ett litet break i alla fall! Min vän Towa fyllde nämligen år för någon vecka sen det var äntligen dags att fira henne. Såhär såg jag ut kvällen till ära. Topen är köpt på en butik vid namn Valdy!

Klockan 18 möttes vi upp i Towas lägenhet för snacks och dricka. Jag är en person som inte kan sluta äta när det finns snacks på bordet. Jag bara vräker i mig och finner inget stopp förrän maten är slut hahah.. Ruggigt gott var det allt med trevligt sällskap dessutom <3

Klockan nio hade vi bord på Un Poco inne i stan. Jag hade aldrig varit där tidigare men hört så gott om det stället. Trots mina höga förväntningar blev jag så sjukt positivt överraskad. Vi beställde in lilla avsmakningsmenyn där alla vid bordet fick dela på det som serverades. Förrätten var GALET god, alltså mums! Burrata, chark, tonfisk och oxtartar. DOG bokstavligt talat!!!!

...och sen när varmrätten kom in dog jag igen. Att mat kan va så gott va. Tryffelrisotto, tryfeelstuvade makaroner och ricotta som bara smältes i munnen. GAH vad gott! När klockan slog tolv begav sig tant-Maya hem medan de andra drog vidare för att klubba. Magen var uppblåst som en ballong efter all laktos (hehe) och ögonlocken så tunga... På tåget hem så somnade jag till ett flertal gånger men vaknade perfekt tills när jag skulle av.
Nu när jag ser dessa matbilder så drömmer jag mig tillbaka. Vill boka bord där igen redan nu, så gott som det var!!!

NU: Göra dagens andra kopp kaffe och skriva klart ett svenska tal som jag har nästa vecka. Hoppas er söndag blir något roligare än min ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229