STUDENTSKIVA!!!

STUDENT

Hej fina ni! I skrivande stund är klockan närmare fyra men för min del är det fortfarande morgon haha.. Skivan igår tog på krafterna så jag har bara slöat hela dagen. Ni vet- gått upp för att äta och sen krypa ner i sängen igen för att somna om. ;)
Gårdagen var i alla fall så himla lyckad! Direkt efter skolan åkte jag hem till min vän Hanna för att fixa oss tillsammans.
Vi lyssnade på Mares, åt snacks och drack bubbel. Perfekt kombo!
Här ovan ser ni min grundsminkning innan allt glitter och alla stenar fick åka på.

Hahah.. Tog väl jag selfies igår ;-)
Bjussar på dom!

Vid 19 kom vi fram till Josefinas, där vi hade både middagen och skivan. Det hela började med mingel i 45 minuter där det visades upp bilder på alla från klassen från våra tre år tillsammans. Vi gjorde ett fotoalbum där alla fick lägga in bilder så det var tidigt kul att få se alla minnen vi har tillsammans <3 Sen gick vi in till matsalen och påbörjade middagen. Jag var galet pirrig i magen då jag och mina vänner skulle uppträda redan efter förrätten haha... Trots att vi fick ändra texten i sista sekunden så tyckte jag att allt gick super bra. Det var ju lite spex över det hela! Ska se om jag får tillåtelse att lägga upp en snutt av låten på min instastory senare. Maybe Baby!

Efter varmrätten blev det dags för oss tjejer att läsa upp alla "klassens- nomineringar". Hela klassen hade tillsammans arbetat för att få ihop varje nominering men sen var det vi tjejer som skrev själva rimmen så det var ju lite pirrigt att läsa upp allt sen. Men även detta gick bra och det verkar som att alla blev nöjda! Ovan ser ni mitt rim haha!! Som jag skrattade åt allt detta! Fullträff enligt mig hahah..
Efter lite tal, frågesporter och mat blev det dags för att slå klackarna i taket. Jag var lite nervös över att det skulle bli en stel stämning då alla bjudit sina vänner från alla håll och kanter men kvällen levererade verkligen bra stämning! Alla kom med bra humör och efter bara någon timme blev det dans utan dess like.
Vid två tackade jag för mig och tog en Uber hem. En kväll värd att minnas <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229