Spännande möte

God morgon änglar! Eller morgon.... Klockan är närmare fyra haha!! Vaknade klockan 12 idag. 12!!! Har nog aldrig i hela mitt liv sovit så länge så blev riktigt chockad imorse när jag vaknade! Är en riktig morgonmänniska som brukar vakna klockan 7 även på helger, men någon gång måste ju vara den första.
Hade i vilket fall en helt fantastisk gårdag! Dagen började redan klockan fem då jag ville få in 3 effektiva pluggtimmar innan ett prov. Skrev provet vid 10 vilket kändes skönt att få bocka av.
Direkt efter skolan åkte jag in mot Östermalm för ett ytterligare möte med Victor. Vi bollade strategier för mina sociala medier vilket blev väldigt lyckat! Vi kom fram till väldigt bra slutsatser och jag är mer än taggad att få kicka igång allt på riktigt!

Efter mötet drog jag mig till Peg och Filips nya lägenhet och hängde där ett tag. Är riktigt dålig på att ta vara på att Peg är här så ofta, men när jag ändå var inne i stan så passade jag på ;-)
Vi bestämde oss för att äta på nyöppnade Eataly vilket var huur gott som helst! Var jätte taggad på att få testa deras vongole men visade sig att vi satt oss på fel resturang, hahha... Finns fyra stycken olika där inne om jag minns rätt! Så fick bli en pomodoro istället :-)

Mums!
Åkte sedan hem och kom hem vid 10. Satt uppe ett tag till och pratade om allt och inget med mamma men vid 11 så kunde jag knappast hålla ögonen öppna. Det var en lång dag med mycket intryck för min del så kanske inte så konstigt att jag vaknade klockan 12 idag haha..
Idag är planen att bara ta det lugnt. Ska börja packa inför New York och få lite jobb klart, men inte mycket mer än så!
Ha en fin eftermiddag babes,
xxx

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229