Snöat in mig på lampor...

I samarbete med Trademaxsamarbete

Inlägg i samarbete med Trademax.se

Ni vet ju vid det här laget att jag är inne i en liten "flytta-hemifrån-bubbla": Jag har den senaste veckan kollat på soffor, porslin och nu har jag gått och snöat in mig på det här med taklampor. Innan jag tar steget att flytta hemifrån så vill jag först och främst göra klart mitt rum i huset där jag bor nu. Ni fick ju följa med mig när jag monterade upp nya tavlor och målade om och det som fattas nu är egentligen bara nya lampor. Sen är rummet precis som jag vill ha det!

Jag är väldigt sugen på någon av taklamporna ovan som kommer ifrån Trademax.se (klick) . Eftersom jag har en kalkfärgad vägg så tror jag verkligen att dessa taklampor kommer passa perfekt eftersom de bjuder på en väldigt rå känsla. Detta är även lampor jag kommer vilja ha i mitt framtida kök. Vitt kakel, svarta luckor, guldiga handtag och sen någon av lamporna ovan. Vad tror ni om det?

Om ni är på jakt efter taklampor så kan jag varmt rekommendera er att ta en titt på taklamporna från Trademax.se (klick). På Trademax.se finns taklampor för alla eftersom de erbjuden ett brett utbud på taklampor med olika färger och former. Här ovan har ni ytterligare tre favoriter som jag direkt blir sugen på att beställa hem. Jag älskar lampor med karaktär vilket det finns gott om på deras hemsida. Unna er med en ny fräsch lampa såhär lagom till helgen, det ska i alla fall jag göra ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229