Ska jag börja podda?

Om det är något jag gör ofta så är det att lyssna på poddar. Jag passar på så fort jag får en lucka, så som när jag pendlar till och från skolan, när jag sminkar mig på morgonen, på gymmet osv osv..
Snittar på minst 1-2 poddar/dag och tänkte därför dela med mig av mina favoriter.
Min absoluta favoritpodd är såklart Mathilda och Andreas podcast. Måste sluta lyssna på den när jag är ute i offentliga miljöer för kan verkligen inte hålla mig för skratt, haha! Älskar den fnissiga känslan dom förmedlar och blir alltid på bra humör av att lyssna på deras podd.

En annan favorit är livet på läktaren som jag hörde första gången i December förra året. Två sjukt kloka kvinnor som både delar med sig av roliga historier men som även berör allvarligare ämnen. Om ni inte har lyssna på denna podd tidigare kan jag varmt rekommendera deras senaste avsnitt där de lägger stor vikt i att prata om psykisk ohälsa. Ett väldigt starkt avsnitt och jag tycker att de berör ämnet på ett väldigt moget sätt.

Ingen har väl missat podcasten Alla våra ligg? Varje avsnitt är väldigt lärorikt och de är svårt att tappa intresset när man lyssnar. Sex och sexualitet har länge varit ett tabubelagt ämne och jag anser att tjejerna pratar om det på ett väldigt naturligt sätt. Stort tips!

Självklart är jag även en trogen lyssnare av Pillowtalk som mina två kusiner Peg och Penny ligger bakom. En väldigt frispråkig podcast som tar upp väldigt viktiga ämnen. Under det året jag aktivt har lyssnat på podcasten har jag lärt mig otroligt mycket om framför allt feminism och förtrycken som fortfarande präglar vårt samhälle. Tycker att fler borde bli mer kunniga inom detta område och att lyssna på deras podd är verklihen ett sätt att berika sig på kunskap.


Utöver dessa poddar lyssnar jag även på:

Alice & Bianca har du sagt A får du säga B

Tom och Petters podcast

Wahlgren & Wistam

Skäringer & Mannheimer

Kickstart

Två systrar en podd

...så snittar alltså runt 10 avsnitt i veckan haha!! Men ääälskar verkligen att lyssna på andras konversationer. Så avslappnande på något vis.

Är själv lite sugen på att starta en podd! Vad tror ni om det? Skulle någon ens lyssna?

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

tildakarlsson
tildakarlsson,
Åh jaaa! Starta, starta, starta <3
nouw.com/tildakarlsson
mayaparnevik
mayaparnevik,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229