Sista dagen

New York 2018

Sådär! Nu har jag äntligen landat hemma i Sverige igen. Flygresan gick så himla smidigt! Sov från start till landning haha...
Sista dagen gick vi i några affärer och mötte sedan upp Philippa och hennes kille på Grey dog för en lunch. Jag tog amarican pancakes, vilket var super smarrigt!
Även området ”Chelsea” är hur mysigt som helst. Väldigt lugnt och hemtrevligt område som inte har samma stress som resten av staden.

Vi alla gick sen i riktning mot New York High Line och där vi vinkade av Philippas och hennes kille. Alltså wow, är så glad för Philippas skull. Hon har verkligen träffat en sån fin kille. Honom måste hon hålla hårt om ;-)

Jag och Ella promenerade sedan runt hela rundan och snackade om allt och inget. Var mysigt att få ta en promenad och få prata ut. Vi återvände sedan till Times Square för att gå i de sista butikerna ännu en gång. Såklart blev vår sista måltid Shake Shak, vad annars?

Denna resa har verkligen varit över mina förväntningar! Har hunnit med massor och haft det riktigt kul hela tiden. Efter denna resa förstår jag verkligen allas stora kärlek för New York.
Känns även som att jag och Ella har vuxit som personer, samlat några vuxenpoäng liksom. Nej, det känns bra det här! Tråkigt att lämna men skönt att vara tillbaka i Sverige igen. OCH VILKET VÄDER!!
Nu ska jag till läkaren inne i stan och ska sen åka raka vägen hem för att duscha. Som jag längtar efter det!! Tror inte ni anar! Ha det bäst, puss!!

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
Älskar dina New York inlägg <3 Skulle vara superkul om du skulle kunna göra ett inlägg där du förklarar hur du redigerar dina bilder, så fina ju!!
Miefrostdahl
Miefrostdahl,
Hänger inte med hahha är du typ kusin? med Phillipa, peg, Pheonix och Penny? eller?nouw.com/miefrostdahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229