Sista dagarna i Marbella

Innehåller affiliate-länkar

Hej kära vänner!
Jag är nu hemma från Spanien (kom hem i fredags kväll) och har njutit av dagarna till fullo.
Innan vi går in på lite mer uppdatering från realtid så tänkte jag visa lite snapshots från sista dagarna i Marbella.

Som jag skrev i mitt senaste inlägg så spenderades de sista dagarna tillsammans med min moster, hennes man och mina kusiner. Vi tog oss till stranden för sol och bad och åt en sista lunch på La Milla. Inredningen och utsikten där är fantastisk och maten är god men inte "det-godaste-jag-ätit-god".

Jag beställde in chicken nuggets från barnmenyn (hehe) som jag doppade i aioli. Detta var däremot så barnsligt gott va, haha!

Världens bästa mamma <3

Vi hängde som sagt en hel del på stranden och jag började faktiskt gilla det! Älskar havsbrus och solens värmande strålar men har ju som ni vet lite svårt för känslan av torkad salt på huden. Men duschade varje gång efter jag badat så det löste sig utmärkt!

Vi spenderade även många kväller på takterassen. Vart man än kollar så är utsikten så fin. Här har vi berget La Concha som mamma och pappa trodde att dom besteg men det var tydligen berget bakom. Typsikt!

Om man tittar åt andra hållet så såg man detta. Magiskt va! Rakt fram så har vi även utsikt över havet.

Och så blev det lite mer strandhäng! Vi åt lunch på "perfect beach" som har gudomligt goda sallader. Har ju tidigare tipsat om deras tonfisksallad och testade nu deras cesar som var den godaste jag ätit, utan tvekan. TIPS!

Kjol HÄÄR (adlink!) // Top HÄÄR // Solglasögon HÄÄR (adlink!)

Sista kvällen såg jag ut såhär. Mamma och pappa firade 21 år som gifta så klackarna åkte på.
Vi åt på Vovem som är en köttresturang som ligger i närheten av där vi bor. Det var första gången vi åt där och köttet var gudomligt gott. Det blev bubbel, god mat och efterrätt. En kväll i min smak helt enkelt.

Efter att ha storstädat hela huset blev det dags för en sista acaibowl.

Klockan 12 åkte sen en väldigt taggad Maya hemåt med en månads sol och bad i bagaget. Har varit så underbart att få spendera så mycket tid utomlands men var så himla taggad på att få komma hem. Sova i min egna säng och hänga med vänner, pojkvän och kusiner. Svensk sommar helt enkelt <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229