Shopping och en j*vla massa mat

God morgon babes!

Hade en riktigt mysig gårdag. Efter skolan stosade jag och tjejerna runt i lite butiker. Har verkligen kommit in i ett shopping mode där jag vågar testa plagg som förut varit utanför min comfort zone. Mer färg och mönster som jag nu trivs rätt bra med. La upp en av dessa bilder på min instastory och fick massor med frågor om vart tröjan kom ifrån och H&M är såklart svaret. Min favoritbutik just nu! Och visst var tröjan snygg? Den kommer garanterat vara en to-go-to tröja i garderoben, love it!

Utöver det fick jag även med mig ett par nya jeans och en en orange hoodie med mig hem, en härlig fredagsshopping helt enkelt! Kände verkligen att jag var värd lite nytt i garderoben efter denna vecka och som en liten kick i röven inför en jobb- och plugghelg;-)

Därefter åkte vi hem till Jossan (min vän som höll i tjejmiddagen) som hade dukat upp så fint! Tillsammans lagade vi förrätt, varmrätt och efterrätt och hade det väldigt mysigt. Måste erkänna att jag är väldigt dålig på att styra upp sånt här med mina vänner men efter en sån här fin kväll märke jag verkligen att jag vill göra om det oftare. Att få skratta med sina vänner är oslagbart <3

  • Nära Vallentuna

Gillar

Kommentarer

anonym
anonym,

vart har du köpt de blå skorna med kardborreband?

mayaparnevik
mayaparnevik,
de kommer från J.Lindeberg, kram!!nouw.com/mayaparnevik
Anonym
Anonym,
hittar ej tröjan är den ur sortimenter
mayaparnevik
mayaparnevik,
hmm... hittar inte heller den på deras hemsida! Men den borde finnas i butik <3nouw.com/mayaparnevik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229