Q & A

Hur lång är du?
Jag är en kortis- 162 cm!

Har du ett annat jobb eller tjänar du endast pengar på sociala medier?
Just nu arbetar jag endast med mina sociala medier vilket jag tycker är SÅ KUL! Är så tacksam för att jag äntligen har tiden (nu när skolan är slut) till att lägga ner min själ i det jag älskar. Däremot får vi se hur jag gör i höst. Ska ju som ni vet till Asien nästa vår så får se om jag kanske börjar arbeta halvtid i någon butik till hösten.

Med tanke på att du gick ut med så grymma betyg, hur tänker du kring fortsatta studier?
Som det ser ut nu så intresserar det inte mig alls. Jag är så trött på att sitta och plugga dag in och dag ut! Men vem vet- jag kanske ändrar mig! Tror däremot inte att jag är sugen på att plugga under en längre tid i någon studentstad. Är i så fall mer intresserad av att bo i New York ett halvår och plugga där för att sedan flytta till typ Australien och plugga där ett halvår- Ja ni fattar ;-)

Tips för den ultimata sommaren?
Min ultimata sommar upplevde jag förra året. Kunde verkligen inte önskat mig en bättre sommar och hoppas på att denna blir minst lika bra! Om jag tänker tillbaka på vad jag gjorde förra sommaren som gjorde den så bra så är nog svaret att njuta. Njuta av ledigheten och njuta i nuet. Ta dagen som den kommer och uppskatta det lilla! Vi har blivit så dåliga på det nu när sociala medier är en så stor del av våra liv...

Kan du flytande tyska?
Min pappa är heltysk och därav har han pratat tyska med mig under hela min uppväxt (däremot blivit mindre tyska på senare år). Sedan jag var 5 år har jag även gått på hemspråk och hade tyska som moderna språk i högstadiet och gymnasiet. Jag skulle kunna säga att jag förstår all tyska och är helt ok på att prata. Min farmor och farfar åkte till Sverige för att fira min student och första dagen hade jag lite svårigheter med att formulera mig men med tiden så släppte spärren! Jag tror att jag skulle kunna prata flytande tyska om jag åkte till Tyskland i två veckor och fick komma in i språket igen.

Trivs du med din kropp?
Hmmm.. I det stora hela så älskar jag min kropp men det finns absolut dagar när jag har komplex över saker och ting. Under min uppväxt hade jag lätt för mig att jämföra mitt utseende med mina kusiner då jag själv upplevde att jag hade en helt annan kroppsform än alla andra. Detta är något jag inte allas gör idag vilket är så skönt! När jag var mindre fick jag ofta höra att jag hade en "kvinnlig och vuxen kropp" vilket jag störde mig sååå mycket på för några år sedan men som jag älskar idag! Jag har även märkt att jag genom åren ändrat min inställning till träning. Förut tränade jag för att bli smal medan jag nu tränar för mitt fysiska och psykiska välmående. Så kort och gott- jag trivs absolut med min kropp. Tycker den är fantastisk! Men givetvis är jag mer självsäker vissa dagar än andra.

Vad har du för planer nu?
I sommar är planen att njuta och ha kul! Hänga mycket med familj och pojkvän, åka båt, gå på Lollapalooza, åka till Cypern med min pojkvän och till Marbella med mitt tjejgäng och min familj. I höst är däremot planen att jobba hårt och framförallt satsa på det jobb jag älskar mest- sociala medier! I februari vill jag åka till Asien och backpacka i några månader med vänner och pojkvän. Därefter får jag se vart framtiden tar mig. Vill gärna köpa lägenhet nästa år om det finns möjlighet till det!

Hur många år skiljer det mellan dig och din pojkvän?

Det skiljer tre år mellan oss (han är 3år äldre)!

Kommer du uppdatera YT mer nu när du tagit studenten?
Absolut! Jag är så taggad på att komma igång med YouTube igen!! Jag kommer däremot inte ha någon bestämd dag där jag kommer lägga ut videos. Upplever att jag tappade motivationen på grund av det eftersom det därmed kände som ett "måste" istället för något genuint jag ville göra! Bloggen kommer jag försöka uppdatera minst en gång om dagen och ska försöka uppdatera mer på Instagram också <3

Hur träffades du och din pojkvän & hur länge har ni varit tillsammans?
Hur jag och min pojkvän blev tillsammans är faktiskt en väldigt rolig historia! Det började med att jag var påväg till en shoppingdag tillsammans med min kusin Emmy och på bussen påväg dit klev det på en SÅ SNYGG KILLE- så pass snygg att jag var tvungen att lägga ut en bild på det och tala om det för min privata Instagram haha... Min kusin berättade för mig att han bodde granne med vår andra kusin (Stella) vilket jag inte hade någon aning om men det slutade i alla fall med att vi började följa varandra på Instagram. Ett halvår senare ungefär så skickade han en video på mina kusiner (när han var hemma på middag hos dom) och samma kväll hamnade vi komiskt nog på samma fest. Danne upplevde det som att jag flirtade med hans vän (försökte bara prata med hans vän som jag kände så att jag på ett naturligt sätt kunde prata med Danne haha??!) och jag upplevde det som att han inte alls var intresserad och satt bara tyst hela kvällen.. Som tur var åkte jag till mina kusiner dagen efter och när jag kom dit var Danne där och spelade innebandy med min kusin Nova. Efter den dagen tog vi några promenader och började hänga allt mer och på midsommar 2016 blev det vi <3 Så 25 juni firar vi 3 år!

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Älskar detta inlägg, och framförallt att du skriver utförligt på alla frågor❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229