Pussmun efter pussmun efter pussmun

Innehåller affiliate-länkar

HEJ mina änglar <3 Efter mitt senaste inlägg så har jag blivit överröst med kärlek från er. Blir så glad av att läsa att inlägget även berörde er!! Samtidigt även lite ledsen... Så tragiskt att skolan tar kol på så många i en sån ung ålder.. Hälsan ska alltid komma i första hand <3
I vilket fall som helst så vaknade jag upp till ett vinterland igår. Alltså aaaah, vilken lycka! Tycker verkligen snö är SÅ mysigt såhär kring jul och nyår, sen får den gärna smälta bort haha..

Efter skolan körde jag 40 min på gymmet. 30 min intervaller och 10 min yoga/stretch. "Hade verkligen inte tid" för ett träningspass men tvingade mig själv dit då jag vet att jag mår så jäkla bra av det! Och så rätt jag hade! Finns inget som är bättre än få svettas ut med bra musik i lurarna.

Efter gymmet kom jag hem och tog en lång dusch. Har fått frågor om vart min pyjamas är ifrån och den kommer ifrån Mia Parneviks kollektion med Ellos som de släppte för några år sedan.. Det finns därför inte kvar, tyvärr! Men har hittat en liknande från ellos HÄÄÄR!

Jag pluggade i kanske 30 minuter men det gick verkligen inte.. Pappa stressade för fullt där nere och fick lite dåligt samvete för att jag inte hjälpte till att rodda inför vår släktmiddag. Så slutade med att jag stängde igen datorn och gick ner och hjälpte till :-)
Mamma fyllde nämligen år igår så hela tjocka släkten kom till oss på skaldjurssoppa och mys. Älskar att ha hela släkten samlade under samma tak <3 Även stort grattis till världens finaste mamma! Som du betyder för mig <3
NU: Plugga och sen ta en lång promenad med mamma i snön. Ha en fin tisdag kära vänner <3

  • Nära Spillkråkevägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Härliga bilder 😊nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229