Pennys ”födelsedagsfest”

God morgon babes! Jag har precis vaknat upp från en helt fantastisk gårdag! Penny hade nämligen en försenad födelsedagsfest på hennes pojkväns landställe då hon fick det av honom i födelsedagspresent. Klickade massvis av bilder så tänkte att ni skulle gå hänga med steg för steg.

Då så många av er har frågat så tänkte jag börja med att berätta att min ögonskugga kommer från Morphe! Totalt ÄLSKAR den <3

Vi bilade en timme för att komma till hans landställe. Min pojkvän körde och min kusin Stella och hennes pojkvän satt bak. Mysigt bilgäng!

När vi kom fram var vi tvungna att ta båten några minuter för att komma till själva ön. Hur fint är inte detta stället???

Hur rolig var inte baren som Penny hade fixat, haha? Jag tog en ”Philippa” och satte mig i solen och njöt. Kan hända att jag åt massa chips också.... ;-)

Penny hade dukat så himla fint!

Ingen kväll utan lite bilder på mig själv också? Eller...? Jag bar en stickad tröja från VILA, jeans från H&M och skor från Nelly.com. En väldigt avslappnad outfit med andra ord.

Men alltså HUR fint är det inte att Penny hade skrivit personliga lappar till varenda en. Jag blev verkligen så glad när jag läste min!!!

HÖRRNI! MATEN!! MUMS!! Min uppläggning var ju lite halv kass men oj så gott det var. Pennys pojkvän är sjukt duktig på att laga mat och han levererar verkligen gång på gång.

Efter lite mat snackade vi massor och körde lite roliga lekar. Douglas, pennys pojkvän, introducerade leken ”kapten plums” vilket var såååå roligt!!
När det hade hunnit bli mörkt blev det dags för massa dans. Penny försvann sen i över en timme och alla undrade vart hon hade tagit vägen. Tillslut kom hon ner med en stor kastrull Mac n cheese, hahha! SÅKLART liksom ;-)

Tror ni vid detta skede har förstått att det blev en väldigt lyckad kväll. Så glad att Douglas och Penny verkligen lagt ner tiden till att fixa allt så bra <3

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Åååh vad härligt det ser ut!!nouw.com/filippaml
rebeccalundqvisttt
rebeccalundqvisttt,
Så otroligt fina bilder du tar maya!! nouw.com/rebeccalundqvisttt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229