PENNYS BABY SHOWER

Dagen efter min student var det dags för Pennys baby shower! Planen var att vlogga detta men som jag skev i tidigare inlägget så hade jag ju tappat min röst HELT. Kunde inte säga ett enda ord... Istället gjorde jag en video med musik som jag redigerade ihop på kvällen och gav till penny. Mysigt att ha en sån som minne för sig själv<3

Penny hade bjudit ett stort och härligt gäng tjejer som var där för att fira att hon snart ska bli världens bästa mamma.

Kolla bara så fin hon är!!! Redan en sån super morsa!!
Fick många frågor om vart min klänning kommer ifrån och det är en gammal från Chiquelle!

Här hälsade mamma Mia alla tjejer välkomna!

Fanns några söta bebisar där och jag kunde inte slita mig haha.. Jag + bebisar = SANT!! Kolla bara så glad jag är hihi..

Efter lite mat i magen blev det dags för den första leken. Vi delades upp i fyra lag och på tid skulle alla i laget byta blöja så fort som möjligt. En så rolig lek och jag var så nervös haha.. Men gick bra!
Därefter fick vi frågor om Penny som vi skulle gissa rätt på och slutligen skulle vi försöka få ihop det bästa namnet på 2 minuter genom att endast använda bokstäver från Penny och Douglas namn. Vårt bidrag blev "Youdsen" vilket inte var Pennys favorit haha.. Ett annat bidrag var "Lady Lou" som jag tror knep en andra plats!

Efter lekarna blev det mingel, fika och kaffe. En sån härlig dag!
När jag kom hem sen var jag HELT SLUT hahah.. Dels från studenten och dels för att det var så ansträngande för mig att försöka prata hahaha.. En dag jag kommer minnas länge <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229