ÖVERRASKNINGSFEST

Dagarna springer förbi. Hinner knappt med själv, hehe. Men det är bara kul tycker jag!
I fredags hade jag en riktig jobbdag. Gick upp tidigt för att redigera en vlogg, tränade med min vän Isa och åkte sen in mot Stockholm för ett möte med Splay. Vi gick igenom statistik, bollade ideér inför hösten och tittade på lite inspirationskällor. Så himla roligt att det har gått så bra för min YouTube nu under sommaren. Jag hoppas att det fortsätter så i höst!
Efter mötet åt jag en taco-middag med Emmy och Victor och hade så trevligt så att jag helt glömde bort att ta bilder. Jag drog sedan ut med några vänner vilket blev superlyckat!

Igår hade Max en tid bokad hos Apple klockan 11 så jag följde med som skjuts/stöd. I väntan på att mobilen skulle lagas gick vi runt i lite butiker och åt Joe & the Juice. Mysigt med lite syskon-häng!
Jag fick med mig en t-shirt och en stickad tröja hem från H&M. Visar er senare <3

Linne- Nelly // Byxor- Lindex // Skor- Balenciaga

Jag kom sen hem, fixade smink och hår och bytte om. Såhär såg jag ut!
Vi åkte sen direkt till min moster Jennie där kvällens överraskningsfest skulle hållas. Min kusin Johan fyller nämligen 30 nästa helg så vi tog tillfället i akt att överraska honom helgen innan med familj och vänner. Han anade inte något och blev SÅ CHOCKAD! Sånt är så hiiiimla kul.

Jennie och Sussie lagade världens godaste Paella medan vi andra drack bubbel i kvällssolen. Jag njuter till fullo av värmen och solen.

Sen satt vi här hela kvällen och skrattade massor.
Att skriva låtar till den som fyller år är tradition i vår släkt så givetvis blev det en hel del uppträdanden!
Så mysig och lyckad kväll!

Nu: Ut i solen på ett eller annat sätt. Tror minsann det får bli en promenad.
Måste även sätta mig ner och verkligen planera min höst. Har fått ett väldigt roligt erbjudande som jag verkligen tror passar så rätt in i mitt liv just nu. Ha en fin söndag kära vänner <3

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Ääälskar de rutiga byxorna 👏🏼👏🏼nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229