OREDA I HUVUDET

Hejsan änglar <3
Jag sitter i skrivande stund och försöker planera det kommande året. Jag försöker komma fram till vad det egentligen är jag vill med livet och det är ju den klurigaste gåtan av dom alla. Det finns så mycket saker som jag vill göra men försöker ändå se rimligheten i det hela. Vilka drömmar som går att uppfylla inom närmsta framtid och vilka som kräver mer tid.
Nu efter att jag kom hem från Litauen har jag i alla fall insett hur mycket jag gillar att upptäcka nya platser. Det ger mig så mycket energi och det väcker en gnista inom mig. Därför vill en del av mig bara ut och upptäcka världen. Resa runt. Möta nya kulturer och nya människor.
​Samtidigt så finns det en del inom mig som söker efter någon form av trygghet. En liten röst som säger åt mig att jag  borde skaffa mig ett 7-17 jobb som ger mig en stabil ekonomi och en rutin på vardagen. Å andra sidan är en sån vardag så långt ifrån det jag egentligen vill. Jag älskar det jobbet jag har nu (blogg/instagram/youtube) just eftersom jag aldrig har känt mig så fri som jag gör just nu. Fri att göra vad jag vill, när jag vill. Fri att boka en sista minuten resa och fri att planera min dag just efter mitt mående och mina behov. Den friheten älskar jag. 
Men samtidigt vill jag belysa att detta jobb inte är en dans på rosor. Som jag sagt så många gånger tidigare så är det väldigt ensamt och det gäller verkligen att sysselsätta sig själv och att trivas i sitt eget sällskap. I mitt fall får jag dessutom kämpa för att ​få ihop det ekonomiskt. Hade jag bott själv så hade jag nog inte klarat mig på att endast arbeta med detta vilket bygger upp en inre stress hos mig. 

Ja, ni märker ju. Det är en riktig oreda i mitt huvud just nu. Tampas mellan drömmar och måsten. 
Ska försöka klura ut livets gåta nu under helgen. Önska mig lycka till :-)​


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229