New York count down

RESOR, New York 2018

God kväll mina fina!
Nu är det inte långt kvar innan planet lyfter mot New York. Två veckor för att vara exakt, och ingen är mer taggad än jag! Kanske Ella då haha..
Ägnade därav större delen av min eftermiddag åt att schemalägga våra dagar. Vi ska bara vara i New York i fyra dagar, så det gäller verkligen att utnyttja varje liten sekund för att hinna med allt man vill se och uppleva.
Tror jag fick ihop ett rätt rimligt schema tillslut. Har suttit och googlat som en galning på de bästa restaurangerna och kan varmt rekommendera @New_Fork_City på instagram. Det var via det kontot jag tillslut hittade de restauranger vi ska besöka när vi är där. Även fått massa tips från familjevänner på saker man inte får missa, så är riktigt taggad nu!

Nästa mission inför resan blir att planera outfits, vilket måste vara bland det bästa jag vet! Älskar att gå all in i klädväg när jag reser utomlands. Det blir så mycket roligare på något sätt!
Självklart så ska även ni få följa med på resan. Funderar faktiskt på att vlogga, skulle ni vilja det? Kommentera!

I övrigt så bestod min dag av skola, ett effektivt benpass på gymmet och plugg. Som en vanlig torsdag brukar se ut helt enkelt!
Kan knappt hålla ögonen öppna just nu men ville bara uppdatera er en snabbis innan jag säger godnatt<3

xxx

Gillar

Kommentarer

alvaforslund
alvaforslund,
vart får du din inspiration ifrån när du ska blogga? får du idétorka ibland också? 😊:)nouw.com/alvaforslund
Amanda
Amanda,
jaaa vlogga <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229