New day - New me TYPPPP ;-)

Innehåller affiliate-länkar

Jacka KLICK (affiliate länk) // Blus KLICK (affiliate länk) // Byxor- Chiquelle

Hej änglar! Hur har er tisdag varit? Min har faktiskt varit riktigt bra ;-)
Vaknade vid 7 och tog en lugn morgon. Sminkade mig länge, lyssnade podd, åt god frukost och sånt mys! Älskar det!
Även skolan var riktigt lugn då vi endast hade två lektioner. Efter skolan stack jag till Täby Centrum för att ta ett till hål i örat vilket jag velat göra SÅÅÅ länge men som aldrig blivit av. Så på bilden ovan ser mig för sista gången med bara ett örhänge på höger öra. SÅ STOLT över mig själv att jag tog tag i det idag. Hahaha så svårt var det liksom inte..

Vid 14 åkte jag mot gymmet och har nu suttit här sedan dess och jobbat/pluggat. La mobilen en bit bort på laddning så har faktiskt blivit effektiva timmar. I söndags fick jag en total chock över hur många timmar per dag jag spenderar på mobilen. Hela 5,5 timmar för att vara exakt. Så har nu ställt in två timmars skärmfri tid/dag samt försöker lägga ifrån mig den när jag t.ex pluggar och jobbar. Sen får vi se hur det går med det... :-)
Har även skaffat gymkort på det gymmet som erbjuder Yoga-pass vilket jag är ÖVERLYCKLIG över!!! Tror verkligen att det kommer gynna min mentala hälsa SÅ MYCKET! Sitter i skrivande stund att väntar på mitt HotYoga pass som börjar om en timme. Kunde inte varit mer taggad.
Mycket nytt för min del idag- Örhänge, skärmfri tid och Yoga-kort. New Day, New Me ;-)

  • Nära Stationsvägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Låter underbart med yoga!!! Vågar inte ens titta hur mycket tid jag spenderar på mobilen.... </3nouw.com/tiffanykarlsson
mayaparnevik
mayaparnevik,
Näää fyyyy!!! Ångrar typ att jag kollade Hahahha nouw.com/mayaparnevik
noursaleh
noursaleh,
vart kollar du hur mycket skärmtid du har? Skulle verkligen behöva kolla det, men vet inte heller direkt om man vågar... nouw.com/noursaleh
mayaparnevik
mayaparnevik,
Hej finis! Sök på ”skärmtid” i inställningar så borde det komma upp om du uppdaterat mobilen<3nouw.com/mayaparnevik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229