LUND & KÖPENHAMN

God morgon hjärtan!
I fredags var dagen kommen då jag och Jessica tog vårt pick och pack och begav oss mot Lund. Så förväntansfulla och pirriga.

Såhär såg jag ut!
Kavaj- Ivyrevel // jeans- H&M // T-shirt- NA-KD

Vid kom fram till Lund vid 18, beställde Thaimat och korkade upp lite bubbel. Sen satt vi och snackade i flera timmar och skrattade gång på gång. Vid 12 drog vi ut och dansade loss på en klubb i Malmö. Vi hade så kul!!!

Sen hann det bli lördag och jag och Jessica fick vaknade upp till en riktig lyxfrukost gjord av Sofie. Ser ni vad mysigt? Bryggkaffe, gofrulle och nyhetsmorgon. Sån lyx!
Hon hade till och med ”slängt ihop” en granola bara sådär. ERNST om något!

Vid 14 lyckades vi komma utanför huset och åkte i riktning mot Köpenhamn. Det var första gången jag var där så jag såg så mycket fram emot det. Alltid kul med nytt!

Vid 15 kom vi fram och slog oss ner vid Café Norden för en lite senare lunch. Jag beställde in en otroligt god Cesarsallad som jag starkt kan rekommendera! De hade råkat slarva bort vår order så vi fick vänta på maten i 40 minuter... Snälla som de var bjöd vår servitör på kaffe och kakor. Så snällt!

Klockan sprang iväg så vid 18 kom vi fram till Ny Havn. Solen sken och alla var sådär härligt glada! Vissa låste in sin kärlek på bron och andra satt på uteserveringar och hade sig! Så härligt <3

Detta hade jag på mig under dagen!
Byxor- Lindex // skjorta- H&M (herr)

Vid åtta kom vi hem, trötta och mätta. Planen var att dricka rödvin och äta pasta men orken fanns inte där. Slutade med att vi ockuperade soffan med lite choklad och betade av YouTube video efter YouTube video. När alla hade somnat ett X antal gånger tackade vi för oss. Härligt ändå med myskvällar <3

Idag vaknade jag och Jessica upp till en ytterligare mysfrukost. Planen idag är att FIKA, spela spel och bara ta det lugnt. Vid 16 åker jag och Jessica hem och mitt dygn hemma ska spenderas med att packa och landa lite. Sen bär det av till Litauen! Spännande <3

Gillar

Kommentarer

Molanderz
Molanderz,
Låter supermysigt!! Och vilka otroligt fina bilder!!<33nouw.com/molanderz
Emma
Emma,
Oj vilka fina bilder! måste bara säga att du har så fantastisk fin hy! Har du någon speciell hudvård?
Tack för en grymt bra blogg!
Kramar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229