LOLLAPALOOZA DAG 2

Lördag

Klockan 9 på lördagen vaknade tre trötta tjejer upp men tomma magar. Vi bestämde oss för att käka på nyko som öppnade 10 men när vi kom dit var det stängt! Antiklimax deluxe- jag som ville ha min avokadomacka!
Vi gick istället till Nybrogatan 38 vilket inte satt så fel det heller.

Vi alla beställde in varsin vegetarisk bagel och kaffe. Det satt fint ska ni veta ;-)

Såhär glad var jag med en kopp kaffe i handen och med en bagel i magen.

Mätta och belåtna drog vi tillbaka till lägenheten för smink och fix. Jag snyggade till lockarna från gårdagen och en färgglad outfit åkte på.

Hela min outfit kommer från ASOS!

På bilden ovan var jag lyckligt ovetandes om hur varmt det skulle bli i dessa orangea byxor av plast i 26 graders värme :-)
Snygg var den i alla fall- Alltid något!

Jag och Ella tog sedan tunnelbanan till gamla stan för att gå på en förfest på Mr French som HOSS och LYFT anordnade.
Vi var där i sammanlagt 40 minuter innan vi blev tvungna att bege oss till festivalområdet för att inte missa Mares.
På bilden ovan var jag helt genomblöt innanför byxorna. Mysigt va!

Efter Mares (som för övrigt var hur bra som helst) blev det dags för lite käk. Utbudet av mat på Lollapalooza kanske inte var det bästa men pizzan slank i alla fall ned.

Kavaj- LINDEX // Top- ASOS // Cykelbyxor- Nelly // Skor- Nelly

Som tur var åkte Philippa och Stella inte med till förfesten och kunde därför ta med en ny outfit till mig. Tack och lov säger jag bara. Det hade inte blivit en rolig dag för mig annars hahah..

Jag och min kära kusin Stella Bella <3
Vid 18.30 började Hov1 spela och givetvis stod vi och dansa och sjöng med till varenda låt. Riktiga flickidoler det där alltså, haha..
Efter Hov1 gick vi tillbaka till Lougeområdet för mingel och dans. Tyckte allmänt att det var dåligt utbud på dans men under en timme blev det riktigt bra drag inne på Loungeområdet! Ni som känner mig vet att jag älskar att dansa till musik man kan varenda ord till så det gick ingen nöd på mig helt enkelt.

Efter att ha sett Laleh så drog vi till Filips lägenhet vid 22 för att föra lite innan utgång. Vi tog sedan en runda med start hos Berns, sen Nosh and Chow och slutligen Spybar. Det var så otroligt varmt och smockat med människor överallt så gick knappt att dansa... Klockan 3.30 tackade jag och Ella för oss och drog hem. När vi kom hem till lägenheten gick jag raka vägen till duschen och tog den skönaste duschen på länge. Det var längesedan jag kände mig så ofräsch så den duschen satt väldigt fint!

Söndag

Idag är det söndag. Det fick bli en snabb frukost på Starbucks innan jag tog tåget hem igen. Det har varit två otroligt roliga dagar med det bästa sällskapet man kan tänka sig. Enligt mig kunde det inte bli mycket bättre! Eller okej, låt oss vara ärliga! Utgångarna kunde kanske blivit lite bättre om det inte var så mycket människor men det känns dumt att klaga på...!
Nu ska jag börja packa inför Cypern eftersom vi drar redan imorgon!
Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229