LIVET

Som ni vet så har min helg till största del gått ut på att fixa klart vardagsrummet. Här är två bilder från när jag och mamma var på Mio där vi försökte hitta en matta som matchade kuddarna och som matchade gardinerna... Svårare än vad vi kunde ana.

Mormor har även hunnit med att fylla hela 79 år så av mig fick hon en hallon&blåbärs paj och 79 anledningar till varför jag tycker att hon är världens bästa mormor <3

Jag fick även spendera hela tre dagar tillsammans med den här plutten. Åh vad hon är charmig. Saknar bebisgoset redan.

Vi åt födelsedagsmiddag på bryggan till solnedgången. Så himla mysigt!
Det blev toast skagen till förrätt och för första gången så vågade jag smaka. Åt till och med TVÅ!! Så galet gott haha... Sånna fixideér jag har i huvudet om att vissa maträtter inte är goda?? Så fel man kan ha.
Till middag blev det sen sallad, rostad potatis och grillad. Min favvo.

Här är hon. Mormor! Så fin, fräsch och genuin. Med TVÅ bubbelglas i handen till och med ;-) En riktig förebild för mig.

Victoria <3

Jag och Danne när myggen kom och ville hälsa på.

På grund av mygginovation flyttade vi upp till mormor och morfars terass där det blev jordgubbstårta och kaffe. Min paj fick även plats på bordet och gjorde succé (om man nu får säga så själv, haha...)

Jag har även gjort ett försök till att komma igång med träningen igen. Lite kämpigt är det ju kan jag tycka men när jag väl är där så ÄLSKAR jag det. Mina knän är fortfarande trasiga vilket gör mig så frustrerad. Vill kunna springa, träna ben och gå trappan. Jag var smärtfri i två dagar och testade att gå trappan men efter tre minuter kom smärtan tillbaka och knäna ilade bara jag stod still. SPRING ALDRIG EN MIL KÄRA VÄNNER.

Härom kvällen var jag dessutom barnvakt till 6 ungar, det ni ;-)

Jag har ätit sushi med min super-mamma!

...och så har vi ätit chevrésallad! Så GALET gott.

Igår spenderade jag hela morgonen i vår bruna soffa med en kopp kaffe. Åh så mysigt det var.

Jag bjöd även in mig själv till två vänners fika då jag varit så avis på dom hela sommaren haha..!! Ser ni hur mysigt vi hade det? Och så fint hon bor. Hon BOR där. Året om. Vilken dröm alltså! Sån Ernst feeling <3

Idag är tanken att jag ska försöka strukturera upp mitt liv lite grann. På söndag fyller jag år och än så länge har jag varken en önskelista eller några planer haha.. Jösses Maya! Jag får skärpa mig helt enkelt.
Vill även strukturera upp lite rutiner. Typ 8-9 så ska jag svara på mailen. 9-10 blogga osv osv. Just nu är allt så luddigt och jag märker att jag mår så mycket bättre av rutiner. Gardinerna måste även sys upp och lite mat inhandlas. Träning ska jag också försöka klämma in. Nej, kanske dags att ta itu med dagen!
Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229