Kampanj med Swappie

Inlägg i samarbete med Swappie.com/se

Att köpa en ny telefon kan många gånger ge en huvudvärk. Mobilföretagen är snabba med att lansera nya modeller och man hinner knappt använda sin nya mobil innan det finns en ny telefon på marknaden som är snabbare, snyggare och med mer funktioner.
Jag, likt så många andra, vill gärna ligga i framkant gällande teknikens utveckling men det är inte alltid en självklarhet för mig att jag kan lägga så mycket pengar på en ny mobil varje år när jag samtidigt vill lägga pengar på andra saker. Som ni vet så älskar jag att resa och värdet av en ny iPhone kan istället gå till 2 utlandsresor inom Europa. Så är det verkligen värt det?

Att istället köpa en iPhone via webshoppen Swappie.com/se gör det möjligt att både köpa en ny telefon samtidigt som man sparar pengar!Swappie är en säker webshopp där man kan köpa renoverade smartphones. Idag består deras sortiment till största delen av iPhones men man kan även hitta andra smartphones, såsom htc, SONY, Samsung och Huawei.

I dagens samhälle är det svårt att klara sig utan en smartphone och tyvärr finns det därför många bedragare som utnyttjar vår beroendeposition till mobiltelefonen och därför påstår sig erbjuda helt nya iPhones till extraordinärt låga priser. Om man har tur får man hem en halv skrumpen mobil men i de flesta fall utger sig dessa bedragare för att sälja en produkt som inte ens existerar.

Grundaren till Swappie var trött på allt bedrägeri som pågår på nätet inom mobil handel och såg en tydlig efterfrågan på en säker webshopp där man kan handla fungerande smartphones till rimliga priser. Webshoppen blev till verklighet och Swappie är namnet.


Att köpa en iPhone via Swappie är både säkert och väldigt enkelt. Du går först in på deras hemsida (www.swappie.com/se ). Därefter väljer du vilket skick du vill ha på din iPhone; Orörd, mycket bra, bra eller sliten. Här är det upp till dig vad du tycker är viktigt. Beroende på vad du väljer för skick så justeras även priset. De smartphones som går att finna i deras sortiment har alla genomgått en noga kontroll och service av experter inom området så att de stämmer överens med det skick som köparen är ute efter.
På grund av deras kvalitetskontroll så kan de även erbjuda 6 månader garanti samt 14 dagars ångerrätt om man inte är nöjd med telefonen av någon anledning. Telefonen levereras 1-2 arbetsdagar efter inkommen beställning.

I samarbete med Swappie har jag nu fått hem en renoverad iPhone i skicket som benämns som “mycket bra” på deras hemsida och jag måste verkligen säga att jag helt klart kan hålla med. Telefonen känns som en helt ny, bortsett från att den har en liten kosmetisk repa i telefonens högra hörn. I övrigt är allt externt, liksom funktionellt precis som en ny iPhone så jag är inget annat än nöjd!

Swappie paketerar även igen telefonen om inte original paketet finns för produkten. Detta innebär alltså att du får hem en produkt som är precis som en helt ny mobil. En laddningskabel medföljer alltid och i några av original paketen medföljer även andra tillbehör, såsom hörlurar.

Det är verkligen en ära att få samarbeta med Swappie då webshoppen erbjuder ett helt fantastiskt alternativ till en helt ny iPhone. Swappie är väldigt lätt att använda och priset är väldigt billigt i motsvarighet med nypris och mobilens kvalite. Swappie gör det möjligt för dig att hänga med i teknikens utveckling samtidigt som du även får pengar över till annat. Dessutom är du med och värnar om miljön när du väljer köpa din mobil via Swappie. Hur grymt?


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229