HJÄLP MIG!

Hej mina vänner! Äntligen är den efterlängtade helgen här! Eller hmm... Har egentligen massa saker som behövs bli gjort idag. 11 tråkiga punkter på min att-göra-lista för att vara exakt. Men så är det ju ibland! Har än så länge hunnit med att tvätta, handla mat inför helgen, lagat lunch för mig och min bror och näst på tur står "blogga". Så det är väl det jag försöker göra nu helt enkelt ;) Försöker även komma på vad för video jag kan spela in i morgon. Helt ärligt så har jag 0 motivation till det då jag har en extrem idétorka och känns som att inget skulle bli bra, oavsett vad jag nu skulle filma för video. Vad tycker ni blir bäst?; Publicera en halvkass video denna onsdag eller inte publicera någon video alls nästa vecka och istället publicera 3 stycken veckan därpå? Får höstlov på fredag så har då mer tid för att vara kreativ och göra roliga saker. Kommentera gärna vad ni tycker!

Hade i vilket fall som helst en galet kul gårdag. Min vän Tilma kom hem till mig vid 18 och vi hann dricka ett glad vitt innan vi begav oss in mot stan. Väl inne i stan mötte vi upp min tjejgäng och vi gick i gemensam trupp till Pinchos. SÅ MYS! Efter massa mat och dryck drog vi ut för att slå klackarna i taket. Hade såååå kul! Bästa tjejerna <3
Ikväll så tänkte jag mysa till det med att göra en trerätters middag. Blir ost, kex och vindruvor till förrätt, carbonara (min paradrätt haha) till varmrätt och glass och choklad till efterrätt, hur mysigt?!
Uppdaterar er med bilder och recept senare! PUSS <3

  • Nära Talltitevägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Angelinasalamon
Angelinasalamon,
SÅ snygg frisyr, kort hår passar dig verkligen! nouw.com/angelinasalamon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229