Hissar och dissar trender

Inspiration

- Blommiga detaljer. Jag vet, jag vet! Detta kommer verkligen bli trendigt i år. Men som det ser ut nu så har inslaget av blomdetaljer inte övertygat mig... Gillar i övrigt alla andra sorters detaljer men just blommigt skippar jag helst.

- One shoulder. Naaaaajjj!! Skulle aldrig förekomma in i min garderob. Däremot har jag sett flera som passat sjukt bra i det men jag skulle aldrig ha på något sådant.

- Linne på tröja. Vet att många älskar denna trend men just hos mig har den inte riktigt gått hem. Antingen älskar man den eller så gillar man den inte. Såg att Janni i somras la ut en bild där hon hade en T-shirt under en klänning och hon nailade verkligen looken. Men i övriga fall tycker jag det ser klantigt ut. Går nästan att jämföra med trosor utanför byxor haha..


Bild 1: Kenza Zouiten

Bild 2: NAKD.com

Bild 3: Janni Delér

+ Trumpetärmar. Har verkligen fått en förkärlek för just trumpetarmar på senaste tiden. Tycker det lyfter upp outfiten på ett enkelt sätt där den ser mer avancerad ut (om ni förstår vad jag menar). Ett måste i garderoben enligt mig, helt klart!

+ Lager på lager. Även med hjälp av denna trend kan man stylea upp en Basic outfit. Man kan både avancera det genom att lägga flera lager eller hålla det cleant med en snygg hoodie och kappa. LOVE IT.

+ Velvet. Velvet I alla dess former och färger! Boots, klackar, linnen, väskor- you name it. Det går liksom alltid hem. Nästa inköp ska absolut vara av detta material, det kan jag redan nu garantera.


Bild 1: Janni Delér

Bild 2: Janni Delér.

Bild 3: Nelly.com

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229