Helgens planer

God morgon!
Sitter här med en kopp kaffe och njuter av lite sovmorgon. Ska strax bege mig av mot gymmet för att väcka kroppen ordentligt med ett träningspass. Helgens planer då? Jo,

Fredag:
Som sagt ska jag starta dagen med pulshöjande träning. Har nämligen bokat in mig på ett tabatapass! Ska sedan bege mig iväg på två föreläsningar anordnat av skolan. Sista föreläsningen slutar vid tretiden och ska direkt hem för att förbättra på sminket & byta om för att sedan äta middag med en vän. Därefter ska vi fira min kompis Matilda som fyller 22 idag! Grattis!!

Lördag:
Ni som varit med ett tag vet ju att jämn vecka betyder jobbhelg för min del. 6.30-15 i vanlig ordning. Min vän Izabella från Borås är på besök här i Stockholm så vi ska försöka hitta på något inne i stan på kvällen. Sist jag såg henne var över ett år sedan, så saknad!

Söndag
Jobb 6.30-15 för att sedan snabbt svänga förbi min kompis Tilma som har sin 18års brunch. Den börjar egentligen vid 12 så jag missar nog en hel del, men bättre komma sent än inte alls!
Kvällen ägnas nog framför plugg och avslutas nog med ett avsnitt av Bron tillsammans med pojkvännen. En ruggigt bra söndagsrutin som jag älskar att vi har! Saga Norén Länskrim Malmö är ju bara för underbar, haha!

Mer fläng än så har inte denna helg att erbjuda! Hur ser era planer ur?

xxx

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Rebeccass
Rebeccass,
wow vad fin!!!!
nouw.com/rebeccass
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229