HEJ MALAGA

Hej fina ni!
Nu väntar en vecka tillsammans med mitt tjejgäng här i Malaga. Eller Benalmaderna för att vara mer exakt- som ligger precis mellan Malaga och Marbella. Vi tog planet från Arlanda som gick klockan 6 på morgonen och landade vid 10 vilket var PERFEKT. Då hade vi en hel dag framför oss.

När vi öppnade dörren till huset så möttes vi av denna vy. Magiskt va? Här kommer jag trivas- det vet jag.
Vi svirade om till bikinis och la oss vid poolen och fick lite soltimmar. Vi handlade och vi åt lunch. Ja, ni vet sånt där som man gör första dagen.

När klockan blev sex så hoppade jag in i duschen och sen blev det sangria och snacks i eftermiddagssolen tillsammans med tjejerna. Vi skrattade massor och pratade om allt och inget. LIVET.

Till middag hade vi köpt lite plock som vi sedan fixade på några minuter. Till utsikten av havet så åt vi ost, chark och frukt. Som jag njöt.

Efter middagen piffade vi till oss lite. Jag drog på mig en prickig klänning från Ivyrevel som jag köpte för två år sedan (annars hade jag såklart länkat). Sen blev det dags för oss tjejer att dra ut på stan. Vi bor in min vän Jossans lägenhet så hon fick visa oss runt i området.

Vi gick längst strandpromenaden och stannade sedan till på en bar som låg precis intill vattnet för en drink och massa skratt. Vid 11 var alla på tok för trötta och vi gick hem och somnade direkt. Vi hade ju trots allt varit vakna sen två, haha..

Min morgon har än så länge bestått av frukost i morgonsolen samtidigt som jag lyssnade på Relationspodden med Katrin och Bingo. I skrivande stund sitter jag och sörplar på dagens första kaffekopp. Mysigt va?
Nej, kanske dags att byta om till bikini? Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229