GULDTUBEN RECAP

God morgon kära ni! Söndagar utan måsten kan ju vara bland det bästa jag vet! Har precis satt på en akustisk spellista och tänkte nu sammanfatta gårdagen i bilder och text! Hade så galet kul, men vi tar det från början!
Vid 11 möttes alla upp i Pegs lägenhet på Östermalm för att sedan ta en taxi till annexet. Där väntade genrep, smink och hår. Peg och Penny delade ut pris för "året stjärnskott" så de gick igenom programmet medan jag blev sminkad av världens bästa Hanna Purunen.

Före och efter bild. Kolla så fin jag blev! Har aldrig blivit riktigt nöjd när jag blivit sminkad av andra men igår kände jag mig verkligen flawless (om man nu får säga så utan att det sticker i andras ögon...).

Fick håret fixat av en tjej från Björn Axen och blev verkligen så nöjd! Älskar att det är så stilrent men samtidigt elegant med hårnätet.

Vad vore en kväll utan spegelselfies? Fick så många förfrågningar om vart mina fina örhängen kommer ifrån och de kommer faktiskt från H&M. Det gör även mina ringar som ni kanske skymtar i bilden ovan. Tycker att H&M är grymma på snygga budget smycken. GOOD JOB!

Agerade som sagt Pennys dejt för kvällen och vi hann klicka några snabba bilder på "röda mattan" innan journalister slet tag i henne haha... Tur att jag hade Victor och Filip med mig som jag kunde snick snacka med :-)

Efter lite mingel blev det dags för Gala. Blev så positivt överraskad, alltså wow! Guldtuben var verkligen högt över mina förväntningar vad gäller själva galan. Alla grymma artister, skarpa programledare och värdiga vinnare! Riktigt roligt!

Efter galan blev det dags för efterfest! Hade hoppats på lite mer dans men hade riktigt kul ändå! Jag och William Spetz körde ett Dance Battle om vem som kunde Flossa bäst haha! Tror han vann ;-) Annars var efterfesten mer mingelaktigt! Även grymma artister som uppträdde på efterfesten. Tror att NEWKID var min favorit!

Vid 12 tiden tog jag och Penny en Uber hem och jag somnade ganska direkt. Det var som sagt en lååång dag och jag är så sjukt stolt över mig själv som orkade gå i klackar i hela 9 (!!!!) timmar.  Det var en ära att vara Pennys dejt <3

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Så jäkla snygg! wow!😍
nouw.com/faronsson
mayaparnevik
mayaparnevik,
tack goding<33
nouw.com/mayaparnevik
agnesroos
agnesroos,
så sjukt snygg!!
nouw.com/agnesroos