Good night then....

Hej underbara ni!

FÖRLÅT för usel uppdatering. Dagarna går i ett svep och känns som man inte hinner med ett skit rent ut sagt. Har en otroligt stressig period som gäller den här och kommande vecka så dagarna går åt till att mest få allt att fungera. Men men.. Så får det vara ibland!

Hur har ni haft det idag? Har knappt hunnit inse att det är fredag imorgon faktiskt! Har en hektisk helg som väntar med en hel del plugg att ta mig an. Men det fixar jag säkerligen ;)

Annars då? Efter tisdagens premiär på diplomat blev jag så sjukt inspirerad av alla framgångsrika människor. Och nu pratar jag inte bara folk som lyckats bli kända, utan jag blev mer inspirerad av folk som blivit framgångsrika genom att kämpa för det de brinner för. Sjukt häftigt och inspirerande enligt mig. Det är mitt mål att komma dit någon vacker dag. Men härligt att dagdrömma i alla fall!

Ska uppdatera er bättre imorn, jag lovar. Slutar dessutom tidigt så kan förhoppningsvis skriva ihop något bra!

Men fram tills dess bjuder jag på ett godnatt! Hörs imorn hörrni :)

// Maya

Typ såhär trött är jag nu haha! Tur att det är dags att sova :-)

Gillar

Kommentarer

Tjej
Tjej,
Hej Maya! Detta kanske är en lite annorlunda fråga men vart kommer dina glasögon ifrån? Tänkte på butik, alltså Synsam, Smarteyes osv. Supersnygga! Är spekulant på ett par likadana nämligen 😊 kram på dig!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229